Începe Internet & Mobile World 2017 – două zile de business de calitate

Miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 9:00, aproximativ 8.500 de vizitatori de business nu se vor duce la birou, ci vor veni la Romexpo, pentru a-și ridica ecusoanele de acces la Internet & Mobile World 2017.


Timp de două zile, 4 și 5 octombrie, în Pavilionul Central Romexpo businessul de calitate este la el acasă în cadrul celei mai ample expo-conferințe B2B din regiune, aflată la a șasea ediție și dedicată soluțiilor digitale și IT.


Înregistrarea participanților începe la ora 9.00, iar de la 9.45 are loc deschiderea oficială, în prezența ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, precum și a invitaților CEO Telekom Romania, Miroslav Majoro? și a artistului Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut oficial.


IMWorld 2017 — Sneak Peaks


Tricoul inteligent care ia pulsul evenimentului


Temperfield va lua, în premieră și la propriu, LIVE, pulsul Internet & Mobile World, folosind tehnologia eCuore. Aceasta permite măsurarea ritmului cardiac al participanților și transmiterea acestora în cloud pentru o centralizare ce va indica ‘punctele fierbinți’ și animate ale evenimentului, scenele pe care interacțiunea cu publicul va fi cea mai dinamică și zonele din pavilionul Romexpo care vor avea cel mai ridicat trafic. Demersul Temperfield este acela de populariza tehnologia eCuore, capabilă să monitorizeze prin senzori activitatea cardiacă a persoanelor cu probleme cardio-vasculare, funcționalitate dublată de transmiterea datelor in cloud pentru agregare și analiză. De asemenea, poate emite alerte către servicii de urgență de tip 112, dacă este cazul, pentru a se interveni în salvarea persoanelor cu probleme cardiace.


Personalități si formatori de opinie în mediul digital au acceptat să participe la acest experiment unic, inovativ, și să devină eCuore Digital Transformers. Ei vor purta tricoul inteligent eCuore în timpul prezentărilor sau vizitei la IMWorld 2017.


Smart Metering Dashboard


Crescendo vine cu o soluție menită să sprijine businessurile aflate în continuă schimbare. Compania va aduce la IMWorld Smart Metering Dashboard, o soluție digitală care adună datele provenite din mai multe surse și le oferă spre vizualizare și analize utilizând tabloul de bord Smart Metering compus din module și capacități sporite de raportare. Smart Metering Dashboard oferă control, analize în luarea deciziilor pentru domenii precum smart city, IoT industrial, parcarea și iluminarea inteligente, calitatea aerului sau managementul apei și al deșeurilor.

Next Docs — servicii inteligente de arhivare și facturare


La standul Sistec de la IMWorld 2017, vizitatorii vor vedea cum o banală factură se scanează, iar apoi, pe bază de recunoaștere optică (OCR) și indecși (câmpuri din factură) se obține un document electronic în care conținutul util este evidnețiat și ușor de regăsit. Tot la Sistec vor testa o aplicație de arhivare și distrugere securizată a documentelor — Next Docs, fiind martorii întregului proces: de la cutia de arhivare plină cu documente din deposit până la balotul cu resturile rezultate din distrugerea securizată de documente, a materialelor din plastic, CD/DVD, precum și a uniformelor personalizate.


VR Quest Arena


Evolve Media promite celor care îi vor vizita standul o uimitoare experiență în Realitatea Virtuală. Combinația unui decor fizic cu jocuri personalizate în VR, structura unui labirint, povești captivante prelucrate excelent în 3D fac din VR Quest Arena o distracție de neuitat.


Sistemul propus de Evolve Media se configurează și adaptează spațiului dat, iar promisiunea VR — evadarea pentru o perioadă din realitatea încojurătoare — se întâlnește cu fanteziile escapiste ale vizitatorilor.


Cea de-a 6-a ediție Internet & Mobile World va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe http://imworld.ro/tickets/

Pentru informatii suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare
www.imworld.ro
facebook.com/InternetMobileWorld
instagram.com/imworldro


Partener principal: Telekom Romania


Partenerii de scene și sponsorii care au confirmat deja prezența la cea de-a 6-a ediție IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferințe:

MiniCRM —SMBs & Enterprise Solutions Stage
Raiffeisen Bank —Digital & E-Commerce Stage
METRO SYSTEMS —Dev Stage
IBM — Security Stage
IPSOS — Marketing & Innovation

Networking Partners — eMAG & CLICO

Sponsori: Microsoft, Cegeka, Zipper, Medialine, Orange, M24Seven, Syswin Solutions, Servel, Temperfield, ALEF, The Digital Box, Luxoft, Dataware Consulting, SoftOne, Avandor, Bittnet, Luxoft Training, HERE, White Image.

Smart Energy Partner: Enel
Internet Partner: VIVA Telecom
Car Partner: Renault
Digital Partner: Bright Agency
Coffee Parner: L’Or

Bevarage Partner: PepsiCo


Despre IMWorld
Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit în cele 5 ediții, un hub care generează new business și în care comunitatea dezvoltă digitalizarea în România.

În fiecare an, în prima săptămână din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din România se întâlnește cu tot ce este mai important în procesul de transformare digitală la Internet & Mobile World.

Structurată ca o expo-conferință B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din România să adopte digitalizarea pentru a crește eficiența și productivitatea.

Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului și prin soluțiile marilor jucători din piața de IT prezenți în eveniment, IMWorld generează plusvaloare concretă și contribuie activ la dezvoltarea economiei, punând în relație directă specialiștii cu nevoia de digitalizare.

Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicații fixe și mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.
Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.

Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.

Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.

Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:
www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro

Be the first to comment on "Începe Internet & Mobile World 2017 – două zile de business de calitate"

Leave a comment