Informatii pe care ar trebui sa le cunosti despre un consult ORL

Cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra este important sa fiti la curent cu orice specialitate medicala. Poate ca in prezent nu aveti nevoie de specialitatea respectiva, dar se poate ca pe viitor sa fie necesar sa apelati la aceasta.

orl

Printre aceste specialitatii se numara si ORL. In primul rand, trebuie sa stiti in mare cu ce se ocupa aceasta. ORL adreseaza acele probleme ce tin de patologia nasului, urechii si faringelui. Aceste zone ale corpului pot fi afectate de diverse probleme si afectiuni. Din fericire, mereu exista diverse cadre medicale gata sa va ajute.

Ce fel de investigatii se fac in cadrul specialitatii ORL?

In functie de problemele dumneavoastra, medicii din cadrul specialitatii ORL va vor recomanda sa va faceti anumite investigatii. Doar in urma acelor investigatii se va putea pune un diagnostic cat mai corect cu putinta. Printre aceste investigatii se pot numara si:

  • Interpretarea analizelor;
  • Aspiratie secretie auriculara;
  • Impedancemetrie;
  • Si de asemenea, un consult general.
  • De asemenea, mai exista posibilitatea de a se face o extractie de corps train nazo-faringian.

Este bine sa luati la cunostinta si faptul ca aceste investigatii nu sunt de ajuns pentru stabilirea unui diagnostic corect. Medicul va va adresa si un set de intrebari relevante cazului dumneavoastra.

Cand este necesara o programare pentru o examinare ORL?

romgermed

Pe langa controlul de rutina din cadrul specialitatii ORL, mai exista si anumite cazuri cand este necesar sa va faceti o astfel de consultatie. Mereu exista mai multe simptome care sa va indice necesitatea acestei consultatii. Printre aceste simptome se numara si:

  • Vi s-a infundat brusc nasul de cateva zile si, de asemenea, exista si anumite secretii de culoare galben-verzuie.
  • Se poate sa vi se slabit si simtul mirosului de la ceva timp. Dar este si posibilitatea de a simti mirosuri neplacute.
  • Vocea dumneavoastra este ragusita si aveti o stare constanta de usturime a gatului.
  • Nu in ultimul rand, urechea infundata este un alt simptom.

Fie ca esti in cautarea unui cabinet ORL din Bucuresti sau iti doresti sa stii mai multe despre aceasta specializate, Clinica Medicala Romgermed iti pune la dispozitie cabinetul sau ORL.

Aici vei intalni medici specialisti care vor fi gata sa iti raspunda la orice problema ai intampina. Nu trebuie sa iti faci griji caci medicii din cadrul cabinetului ORL al Clinicii Romgermed sunt mereu pregatiti sa faca fata oricarui caz. Vor fi alaturi de tine si iti vor oferi mereu sfaturi utile. Este bine sa fii mereu informat despre orice specialitate medicala in cazul in care vei avea nevoie de aceasta pe viitor.

Be the first to comment on "Informatii pe care ar trebui sa le cunosti despre un consult ORL"

Leave a comment