Inscrie-te pana pe 10 octombrie la cursurile de make up DallesGO si beneficiezi de un alt curs gratuit

Pana pe 10 octombrie DallesGO desfasoara o campanie promotionala care iti ofera un curs gratuit daca te inscrii la cursurile de make up organizate de ei in Bucuresti.
Stii foarte bine ca vestimentatia pe care o poarti iti reflecta personalitatea, insa la fel si machiajul pe care il porti si grija cu care il alegi iti reflecta personalitatea. Avand in vedere acest lucru, daca alegi sa te inscrii la cursurile de make up de aici vei invata foarte multe lucruri interesante din arta machiajului si vei cunoaste elemente interesante pe care sa le folosesti cu succes in machiajele tale.
cursurile de make up

De ce sa vii la cursurile de make up?

Daca ai o pasiune pentru acest domeniu si vrei sa o dezvolti mai mult poate intr-un viitor job, cursurile de make up organizate de DallesGO in Bucuresti sunt rampa de lansare.
In ultimii ani, o profesie care a inceput sa se bucure de un real succes si sa fie din ce in ce mai solicitata este cea de make up artist.

Cum poti ajunge un make-up artist profesionist?
Avand o mica pasiune pentru make up, o dorinta de cunoastere a cat mai multor tehnici in ale machiajului si evident, invatand lucruri noi la cursurile de make up after work din Bucuresti mentionate mai sus, pasiunea ta va deveni un job adevarat pe care il vei practica cu placere.

Job-ul de make up artist este unul foarte frumos si de viitor avand in vedere dezvoltarea lui zilnica si cererea care este din ce in ce mai mare mare la noi in tara si nu numai. Pe langa asta, un lucru foarte important pentru acest job, in cazul in care alegi sa il practici acasa si nu in cadrul unui salon, este ca tu iti stabiliesti atat programul de lucru si de asemenea, iti poti selecta fara probleme proprii clienti.
Pe langa lucrurile de mai sus jobul de make up artist este frumos si datorita faptului ca de fiecare data te poti juca incercand lucruri si tehnici noi, tehnici pe care le vei invata la cursurile de make up de la DallesGO, unde vei beneficia de suportul celor mai buni profesori din domeniu care te vor invata cum sa combini culorile perfect, cum sa alegi culorile potrivite si cum finalul sa fie o „opera de arta” pentru persoana pe care o machiezi.

Cateva lucruri pe care le vei invata la cursurile de make up DallesGO din Bucuresti

  • Vei invata tehnici noi de la profesorii de la cursuri
  • Vei exersa lucruri noi si vei avea posibilitatea de a le corecta in timp real alaturi de profesorii de aici
  • Vei lucra de fiecare data cu produse de calitate oferite de cei de la MAC Romania
  • Vei beneficia de discounturi la produsele MAC pe care vrei sa le achizitionezi in baza unui card pe care il vei primi de la DallesGO
  • Vei primi la sfarsitul cursului de make up o diploma de acreditare in make up

Cateva informatii despre universul de cursuri DallesGO

Universul de cursuri DallesGO ofera o multime cursuri after work pe care le organizeaza in Bucuresti. Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile oferite te poti inscrie pe site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.
Cursurile de make se vor desfasura dupa ora 18:00, in cadrul studiourilor DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, Bucuresti.
Poti vedea impresii si pareri de la cursantii de la make up pe canalul de Youtube al celor de la DallesGO.

Be the first to comment on "Inscrie-te pana pe 10 octombrie la cursurile de make up DallesGO si beneficiezi de un alt curs gratuit"

Leave a comment