Instalarea de pardoseli epoxidice decorative de la Milucon inoveaza procedurile dedicate amenajarilor interioare

Pentru a revigora aspectul unui spatiu nu este intotdeauna necesar sa faceti schimbari totale: aplicarea de pardoseli decorative reprezinta o procedura rapida, dar cu efect major. Considerate o revolutie in domeniul rasinilor epoxidice, aceste pardoseli epoxidice decorative transforma notabil spatiile pe care doriti sa le amenajati.

Pardoseli epoxidice decorative personalizate de la Milucon

Fiind din ce in ce mai selectate pentru a schimba aspectul unui spatiu ce urmeaza a fi amenajat sau pentru a schimba o pardosela învechita, pardoselile epoxidice pot fi utilizate atat in interior, cat si pentru exterior.

Procedeele de realizare pentru pardoseli epoxidice decorative sunt simple, dar de efect: o varianta consta in inserarea de picturi, imagini sau chiar obiecte intre straturile de rasina care compun pardoselile. O alta varianta consta in aplicarea materialelor cu efect decorativ (sclipici, pigmenti) direct pe suprafata rasinii epoxidice.

Caracteristicile pardoselilor epoxidice decorative Milucon:

—Aspect estetic special
Acest tip de pardoseli epoxidice sunt moderne, creative si personalizeaza spatiile amenajate prin unicitatea lor;

—Durabilitate
Fiind rezistente la uzura excesiva, traficul intens nu reprezinta un factor de deteriorare;

—Intretinere facila
Pardoselile epoxidice decorative prezinta avantajul de a fi curatate usor. Acestea pot fi curatate cu utilaje speciale sau cu orice tip de laveta si un detergent clasic;

—Modalitate ieftina de a camufla defectele
In cazul in care doriti sa ascundeti eventualele defecte ale suprafetelor existente, montarea de pardoseli epoxidice au dublu rol: de a corecta aceste defecte cauzate de traficul intens, conferind totodata un aspect estetic deosebit;

—Posibilitati infinite de personalizare
Montarea de pardoseli epoxidice decorative reprezinta modalitatea prin care va puteti lasa creativitatea sa genereze idei deosebite. Consultati reprezentantii Milucon pentru a stabili modelul, culoarea sau tipul de insertie pe care il doriti.

Unde se pot aplica pardoselile expoxidice decorative Milucon?
Acest tip de pardoseli decorative au aplicatii multiple, fiind adecvate pentru toate spatiile cu cerinte estetice deosebite, precum:, spatii rezidentiale (locuintele decorate cu pardoseli epoxidice capata eleganta si un aspect ingrijit), localuri (cluburi, baruri, restaurante, sali de evenimente), spatii comerciale (mall-uri, magazine, banci, diverse institutii), spatii de birouri, sali de curs, showroom-uri, studio-uri TV, saloane de infrumusetare, saloane SPA.

Proiectele de amenajari sunt finalizate pozitiv atunci cand alegeti materiale de calitate si o companie cu experienta si rezultate pe masura asteptarilor clientilor diversi.

Optati pentru aplicarea de pardoseli epoxidice decorative atunci cand amenajati un spatiu, fie ca este vorba de un spatiu comercial care necesita o estetica aparte sau de locuinta proprie. Marele avantaj al lucrarilor de aplicare a rasinilor epoxidice consta in faptul ca montarea nu dureaza mult, astfel ca rezultatele sunt rapide si va aduc doar beneficii.

Pentru informatii legate de produsele si proiectele pe care Milucon le realizeaza, accesati website-ul companiei: www.milucon.ro

In ceea ce priveste oferta de pardoseli epoxidice decorative, clientul este cel care va selecta culorile, modelele si alte insertii care sa indeplineasca cerintele spatiului pe care doriti sa il amenajati.

Reprezentantii companiei Milucon va stau la dispozitie pentru a va oferi toate detaliile privind acest produs. Totodata, suntem deschisi colaborarilor diverse, iar proiectele indraznete reprezinta o provocare pentru echipa noastra de profesionisti.

Milucon.ro — Date de contact

Telefon: 0766 419 049
Email: office@milucon.ro

Be the first to comment on "Instalarea de pardoseli epoxidice decorative de la Milucon inoveaza procedurile dedicate amenajarilor interioare"

Leave a comment