Intracom Telecom vizeaza piața din SUA pentru dezvoltare

Cu 40 de ani de experiență și importante investiții în cercetarea și dezvoltarea solutiilor dedicate unei Societăți Conectate mai Inteligent, Intracom Telecom va prezenta diverse inovații tehnologice cu ocazia participarii la MWC Americas 2017

Atena, Grecia — 30 august 2017 — Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, ce activeaza in Romania prin subsidiara Intrarom, participă la Mobile World Congress Americas (12-14 septembrie 2017, San Francisco). La standul S.116 din Hala de Sud, compania va prezenta o gamă largă de oferte de acces fix (Fixed Wireless Access — FWA), transmisiuni si conectivitate pentru sisteme 4G/5G prin intermediul solutiilor de microunde si unde milimetrice, precum si solutii dedicate zonei de software pentru telecomunicatii, solutii IoT si servicii Smart City.

Mai exact, Intracom Telecom își prezinta soluția punct la multipunct (WiBAS-Connect), in banda de frecventa de 28GHz, care se adresează pieței rezidențiale FWA, oferind viteze de acces ajungand pana la valori de Gigabiti pe secunda. Soluția Gigabit-To-The-Home (StreetNode V60-PTP), în bandă V, este de asemenea prezentata, punându-se accentul pe usurinta instalarii echipamentelor radio de inalta capacitate, functionand in domeniul undelor milimetrice, permitand furnizorilor de servicii să își extindă rețeaua de acces. Pentru operatorii care se pregătesc pentru adoptarea tehnologiei de acces de tip 5G, compania își prezintă echipamentul radio în bandă E (UltraLink-GX80), capabil sa dezvolte viteze de transfer de pana la 10 Gbit/s in mod full duplex, precum și linia de produse de conectivitate si transport in domeniul microundelor (OmniBAS). Echipamentele de acces si transmisiuni radio sunt fabricate in totalitate in Romania, la fabrica Intrarom din Bucuresti, folosind tehnologii avansate pentru a livra soluțiile de ultimă generație cerute catre de catre clienții companiei din întreaga lume.

Mai mult, vizitatorii vor cunoaște suita bogată de soluții software ale companiei, destinate zonei de livrare a conținutului digital precum si serviciilor de imbunatatire a experientei clientilor, monetizare a serviciilor si excelența operațională. Printre principalele oferte de servicii care vor fi expuse se numără platforma de analiza in timp real de tip ‘Big Data’, concepută special pentru sectorul telecomunicațiilor precum si cateva studii de caz bazate pe implementari existente ale acesteia pentru imbunatatirea experientei clientilor. Platforma unică a companiei, de virtualizare a infrastructurii Wi-Fi, va demonstra modul în care diferiti furnizori de servicii, organizații din sectorul public precum și întreprinderile private pot functiona simultan prin intermediul utilizarii partajate a aceleiasi infrastructuri fizice, creând, în condiții de siguranță, noi servicii de rețea, oferind modele noi de afaceri, be baza unor sinergii comune.

Intracom Telecom va prezenta și soluțiile sale pentru zona de Smart City si integrare in domeniul IoT, incluzand servicii de iluminare inteligentă, parcare inteligentă, gestionarea deșeurilor, monitorizarea traficului și conectivitate. Aceste soluții sunt integrate fără probleme in platforma de Orchestrare și Monetizare IoT Unificată care oferă servicii inteligente cu o vizibilitate de 360 de grade asupra serviciilor unui oras, minimizand cheltuielile operaționale, îmbunătătind calitatea vieții rezidenților, generand noi surse de venit pentru acesta. Intracom Telecom va prezenta și cele mai recente completări aduse soluției Smart Connected Home & Smart Connected Cars. Promovand operațiunile de succes al filialei sale din SUA, Conklin-Intracom, Grupul va expune și platforma sa IPTV&OTT care permite gruparea oricaror conținuturi digitale și livrarea acestora, în condiții de siguranță, oricărui dispozitiv conectat, în orice moment și în orice rețea.

Pentru mai multe informații despre produsele și soluțiile Intracom Telecom, care vor fi prezentate la standul S.116 în cadrul MWC Americas 2017, vizitați www.intracom-telecom.com/misc/mwca17

-Ends—

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, și în prezent are aproximativ 250 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate si solutii pentru utilități și bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicații.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

Despre Intracom Telecom
Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, care activează de peste 40 de ani pe piață. Intracom Telecom dezvoltă soluții inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless și acces wireless de bandă largă, implementând cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point și point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, societatea oferă un portofoliu competitiv de soluții software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, rețele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investește susținut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generație și soluții integrate capabile să asigure îndeplinirea cu succes a cerințelor clienților. Peste 100 în mai mult de 70 de țări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generație. Compania are peste 1.800 de angajați și deține subsidiare în Europa, Rusia și CSI Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. Pentru mai multe informații, vizitați www.intracom-telecom.com

Informatii pentru presa: Magda Mischie — Marketing & Communications Manager
Phone: +40.21.20.40.960; Email: magdam@intrarom.ro, www.intrarom.ro

Be the first to comment on "Intracom Telecom vizeaza piața din SUA pentru dezvoltare"

Leave a comment