Intrarom & Genesys au primit premiul pentru „Cea Mai buna Utilizare a unei soluții tehnologice”

Experiența Clientului mult îmbunătățită prin integrarea diverselor platforme software pentru una dintre cele mai mari banci din România

Intrarom, filiala din Romania a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit premiul ‘Best Use of Technology Award — pentru proiectul de Contact Center de la Raiffeisen Bank’ împreună cu partenerul sau, Genesys.

Intrarom și Genesys au ajutat la Raiffeisen Bank România să ofere clienților săi o experiență îmbunătățită folosind cele mai avansate tehnologii pentru a oferi servicii peste așteptările clientului.

Intrarom a implementat o platformă completă de Contact Center pentru aproape 400 de stații de lucru bazate pe echipamente Genesys. Platforma include o serie de funcționalități (apeluri de intrare, campanii de outbound, integrare cu platforma IVR, chat, SMS și integrare si raportare Facebook), facilitând astfel echipelor implicate în interacțiunea cu clientul de la Raiffeisen România să se angajeze fără un efort deosebit în relația directă cu clientul prin intermediul tuturor punctele de contact, canale și interacțiuni și livrând o experiență unică și personalizată care să ofere rezultate continue și să sporească loializarea clientului.

Prin soluțiile implementate, Intrarom și Genesys sprijină Raiffeisen Bank reducând timpul de așteptare a clienților săi, în același timp oferind o calitate sporită a experienței clientului prin furnizarea unor informații rapide privind produsele și serviciile băncii 24/7‘, a declarat Aneta Dan, Director Customer Care, Raiffeisen Bank România.

Kostas Fiakas, Director de Vânzări la Intrarom, a adăugat: ‘Este o onoare pentru noi să primim ŤPremiul pentru cea mai bună utilizare a unei soluții tehnologiceť pentru proiectul Raiffeisen Bank. Angajamentul nostru în îmbunătățirea continuă a serviciior noastre pentru a răspunde așteptărilor din ce in ce mai mari ale clienților a făcut din implementarea de Contact Center pentru Raiffesen Bank un succes. Acest premiu ne încurajează să oferim în continuare în parteneriat cu Genesys, o tehnologie de Contact Center de calitate superioară, alături de soluții și servicii avansate‘.

Livrarea unei experiențe extraordinare a clienților, precum și asigurarea satisfacției clienților sunt modalități prin care băncile și companiile de asigurări se pot diferenția într-un mediu tot mai competitiv’, a declarat Dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari la Genesys. ‘Soluțiile Genesys ajută companiile și organizațiile să se angajeze mai eficient în relația cu clienții, pe toate canalele de voce și digitale, precum și puncte de contact și, cel mai important, pentru a răspunde nevoile lor unice.’

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiară a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pieței de telecomunicații din România, și în prezent are aproximativ 250 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate și soluții pentru utilități și bănci, precum și producția de echipemante de telecomunicații.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

About Genesys
Genesys powers more than 25 billion of the world’s best customer experiences each year. We put the customer at the center of everything we do and passionately believe that great customer engagement drives great business outcomes. More than 10,000 companies in over 100 countries trust the industry’s #1 customer experience platform to orchestrate seamless omnichannel customer journeys and build lasting relationships. With a strong track record of innovation and a never-ending desire to be first, Genesys is the only company recognized by top industry analysts as a leader in both cloud and on-premise customer engagement solutions. Visit www.genesys.com.

Media Relations Manager:

Magda Mischie, Intrarom
+40.21.20.40.960
magdam@intrarom.ro

Be the first to comment on "Intrarom & Genesys au primit premiul pentru „Cea Mai buna Utilizare a unei soluții tehnologice”"

Leave a comment