Invest in Romania, Galați

Evenimentul „Invest in Romania” continuă cu cea de-a doua ediție, în orașul Galați! Joi, 16 martie 2016, în cadrul Complexului Muzeal de Științele Naturii ‘Răsvan Angheluță’ are loc cea de-a doua ediție a evenimentului ‘Invest in Romania’.

Invest in Romania este un program de promovare a oportunităților de investiții la nivel regional și de stimulare a atragerii de noi investiții prin organizarea unei serii de evenimente specifice, vizând dezvoltarea mediului de afaceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale.

Specificul evenimentului este reprezentat de faptul că, pentru prima oară în cadrul unui eveniment dedicat mediului de afaceri, antreprenorii au posibilitatea de a interacționa direct cu atașații economici ai României, din Marea Britanie, Ungaria, Germania, Austria, Spania, Italia, Turcia, SUA, Grecia, Franța etc. care pun la dispoziția acestora date legate de specificul economic al diverselor piețe, interesul și posibilitățile de export pentru firmele românești sau tendințele existente în tările de referință pentru anumite sectoare de activitate.

Programul ‘Invest in Romania’ este inițiat în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și cu sprijinul Consiliului Județean Galați.

Intrare gratuită.


Persoană de contact: Iulia Sîrbu, PR, iulia.sirbu@cnipmmr.ro, 0769.490.278

Be the first to comment on "Invest in Romania, Galați"

Leave a comment