Investitii inteligente – Jeep second hand prin dealerul autorizat Leasing Automobile

Momentul achizitionarii unui autoturism rulat vine cu mai multe aspecte ce trebuie luate in considerare de catre soferi: suma care va fi investita, modelul preferat, nevoile reale de utilizare etc. Pentru ca investitia sa fie una inteligenta, cel mai indicat este sa achizitionati Jeep second hand printr-un dealer autorizat.

Descopera spiritul aventurii masinilor Jeep — Servicii complete asigurate de Leasing Automobile
Exista multe dispute atunci cand vine vorba de cumpararea de masini de la persoane fizice si nu printr-un dealer autorizat. LeasingAutomobile argumenteaza care sunt neplacerile pe care le evitati complet atunci cand alegeti sa cumparati in siguranta, in conformitate cu legea, avand garantia achizitiei unei masini performante din parcurile auto ale unui dealer autorizat:

—Anunturi false

Fata de achizitionarea unui autoturism nou, optiunea de a cumpara un model Jeep second hand presupune multa cercetare si analiza. Anunturile persoanelor fizice pe care le vizualizati nu sunt intotdeauna corespondentul realitatii. Daca in anunt apar poze realizate doar din unghiuri cheie, care sa nu evidentieze anumite lovituri, sau sunt trecute anumite dotari si nu sunt specificate diverse defecte ale interiorului etc, in momentul vizionarii puteti constata mai multe lucruri care va determina sa nu achizitionati respectivul autovehicul.

Iar acest lucru nu poate sa insemne decat timp pierdut. De cealalta parte, toate modelele Jeep vandute de LeasingAutomobile sunt prezentate in catalogul online cu toate specificatiile reale (kilometraj, dotari etc);

—Kilometraj real
Cele mai mari plangeri atunci cand se achizitioneaza auto rulate din targurile de masini, de la persoane fizice, sunt cauzate de rulajul masinii, care nu este cel real. Acest lucru determina in mod evident starea tehnica generala a autoturismului;

—Garantie
Autoturismele achizitionate de la persoane fizice nu prezinta niciun fel de garantie, eventualele defecte descoperite ulterior nemaiputand fi remediate de vanzator. Leasing Automobile asigura pentru toata gama de masini Jeep second hand din cele doua parcuri garantie de 3 luni la 15 000 km rulati. In acest mod, in cazul in care exista ceva care nu functioneaza corespunzator, cumparatorii pot reveni si remedia problema, fara costuri suplimentare;

—Timp petrecut pentru cautarea masinii dorite
Investitiile pe care le facem atunci cand cumparam un auto rulat nu tin doar de partea financiara, de cele mai multe ori, cercetarea si informarea implica de asemenea si mult timp dedicat pentru a face alegerea corecta.

In timp ce cautarea masinii dorite la targurile unde isi vand persoanele fizice autoturismele poate dura mai multe saptamani, colaborarea cu un dealer autorizat are loc in conditii sigure si este solutia ideala pentru a economisi timp.

Flota de masini Leasing Automobile este disponibila in cele doua parcuri auto pe care companie le detine, iar cei interesati pot vizualiza modelele Jeep second hand la preturi avantajoase fie prezentandu-se la una dintre cele doua locatii ale parcurilor auto (Galati si Arad) sau accesand catalogul online.

Date de contact

Pentru recomandari, intrebari suplimentare si orice informatii, accesati website-ul www.leasingautomobile.ro sau luati legatura telefonica cu consultantii Leasing Automobile:

0741 — 414 — 488

0741 — 414 — 466

Be the first to comment on "Investitii inteligente – Jeep second hand prin dealerul autorizat Leasing Automobile"

Leave a comment