Joe Biden nu vrea să-i permită lui Trump să mai aibă acces la informații secrete, conform tradiției 07-02-2021 14:56 Autor: Cristian Matei

Noul preşedinte american Joe Biden nu vrea să permită ca predecesorul său Donald Trump să aibă acces în continuare la informaţii secrete, aşa cum se procedează în mod tradiţional în cazul foştilor preşedinţi.

Trump a dat dovadă de un “comportament imprevizibil” şi ar putea dezvălui informaţii clasificate, a spus Biden într-un interviu acordat CBS, publicat vineri seara, potrivit Agerpres.

Biden nu a speculat ce s-ar putea întâmpla, dar a explicat că Trump pur şi simplu ”nu mai are nevoie” de astfel de informaţii.

Noul şef de la Casa Albă a ţinut să precizeze că acest lucru nu are legătură cu incidentele de la începutul lui ianuarie, când susţinători ai lui Trump au luat cu asalt Capitoliul.

Potrivit presei americane, Trump nu a fost de altfel prea interesat în mandatul său de briefingurile furnizate preşedinţilor de serviciile de informaţii, în timp ce Biden le consultă aproape zilnic.

Be the first to comment on "Joe Biden nu vrea să-i permită lui Trump să mai aibă acces la informații secrete, conform tradiției 07-02-2021 14:56 Autor: Cristian Matei"

Leave a comment