JYSK România deschide un nou magazin în Iași

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, deschide un nou magazin în Iași, în Era Shopping Park. Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK Iași din șoseaua Păcurari nr. 121 va fi inaugurat joi, 15 septembrie, începând cu ora 08.00. Va fi cel de-al doilea din orașul Iași și cel de-al 39-lea magazin deschis de compania scandinavă în România.

Marea Deschidere JYSK Iasi 2 Era Shopping Park

Marea Deschidere JYSK Iasi 2 Era Shopping Park

 Odată cu inaugurarea celui de-al doilea magazin JYSK din Iași suntem cu un pas mai aproape de targetul din planul nostru de expansiune. Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România până în anul 2020, cu un ritm de 15 magazine noi pe an. 

Alexandru Bratu. Country Manager JYSK România & Bulgaria

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, deschide un nou magazin în Iași, în Era Shopping Park. Cu o suprafață totală de 1200 mp, noul magazin JYSK Iași din șoseaua Păcurari nr. 121 va fi inaugurat joi, 15 septembrie, începând cu ora 08.00. Va fi cel de-al doilea din orașul Iași și cel de-al 39-lea magazin deschis de compania scandinavă în România.   

“În ultimii ani, locuitorii din Iași ne-au transmis numeroase mesaje în care ne spuneau că își doresc să ajungem la ei în oraș și că ne apreciază produsele. Am deschis primul magazin din Iași în urmă cu numai două luni și am devenit rapid una dintre destinațiile preferate ale ieșenilor pentru produse home&deco. Am luat decizia să deschidem un nou magazin în partea de vest a orașului, pentru ca locuitorii din zonă să aibă acces mai rapid la produsele noastre. Odată cu inaugurarea celui de-al doilea magazin JYSK din Iași suntem cu un pas mai aproape de targetul din planul nostru de expansiune. Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România până în anul 2020, cu un ritm de 15 magazine noi pe an”, a declarat Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România & Bulgaria.

Marea Deschidere JYSK Iași din Era Shopping Park va fi sărbătorită în cadrul unui eveniment special, la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize. Pe 15 septembrie, începând cu ora 08:00, magazinul își deschide porțile cu o petrecere plină de voie bună, cadouri și oferte. Clienții vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, un mic dejun delicios până la ora 10.00 – o cafea energizantă și un croissant pufos. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, produsele destinate somnului fiind reprezentative pentru brandul JYSK.

“Suntem entuziasmați de inaugurarea unui nou magazin în Iași! Ne-am pregătit asiduu în ultima lună pentru ca evenimentul de deschidere să fie pe placul clienților. Echipa noastră îi așteaptă locuitorii din Iași cu o gamă largă de produse pentru casă – mobilier scandinav modern, decorațiuni, textile și produse dedicate somnului la prețuri extrem de bune. În săptămâna deschiderii am pregătit oferte speciale și reduceri de până la 70%, iar apoi, cum deja s-au obișnuit, ieșenii pot găsi săptămânal oferte extrem de bune la produsele noastre”, a declarat Alina Ciofu,  managerul magazinului.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna septembrie 2016, grupul danez sărbătorește 9 ani de la deschiderea primului magazin JYSK în România.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 35 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager – iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

Be the first to comment on "JYSK România deschide un nou magazin în Iași"

Leave a comment