La Mesteru Manole gasiti tevi patrate de calitate superioara

tevi patrate
tevi patrate

tevi patrate

Tevile patrate fac parte din categoria materialelor metalurgice, fiind folosite frecvent atat de catre expertii in domeniul constructorilor, cat si de constructorii fara experienta. Acestea au forma tubulara patrata, datorita acestei forme fiind cunoscute si drept „profil patrat”.

Sunt confectionate din otel, beneficiind astfel de calitatile excelente ale acestei materii prime.

Ce proprietati prezinta tevile patrate?

Tevile patrate se realizeaza fie prin finisare al cald, caz in care prezinta posibilitati de deformare, fie prin finisare la rece, caz in care beneficiaza de un plus de rezistenta la actiuni mecanici. De asemenea, aceste produse nu sunt sudate.

Acestea beneficiaza de multiple proprietati ce le fac intrebuintabile in proiecte de constructii diverse. Dintre aceste proprietati, amintim:

  • Duritate crescuta – fiind confectionate din otel, un metal cu o densitate foarte mare, tevile patrate se bucura de o foarte mare duritate si, in consecinta, o buna rezistenta la socuri mecanice si la diferiti factori externi;
  • Durabilitate mare – datorita rezistentei foarte bune, materialul nu isi pierde proprietatile in timp, avand o durata de viata indelungata;
  • Greutate redusa – in ciuda duritatii crescute, acestea sunt un material relativ usor. Aceasta greutate redusa le face usor de transportat si usor de manevrat si montat. In plus, acestea nu afecteaza greutatea totala a proiectului in care sunt incluse, astfel nereprezentand riscuri precum dezechilibrarea constructiilor;
  • Forma unica – datorita formei cu laturi drepte si netede, aceste tevi pot fi stocate si instalate folosit spatiul intr-un mod foarte eficient;
  • Reciclabilitate – rezistenta si durata de viata indelungata permit ca materialul sa poata fi reutilizat in alte proiecte, fara a prezenta semne de deteriorare.

Unde pot fi utilizate?

Tevile patrate prezinta o mare versatilitate. Acestea pot fi utilizate intr-o gama variata de proiecte de constructii, atat industriale si civile, cat si individuale, gospodaresti. Frecvent, acestea se folosesc pentru executarea diferitelor confectii metalice, precum structuri de rezistenta sau schele. De asemenea, se pot utiliza in transporturi sau in industria auto pentru realizarea pieselor de masini. In sectorul privat, acestea sunt adeseori utilizare pentru realizarea de rame metalice.

Unde gasim tevi patrate de calitate?

Daca doriti sa achizitionati tevi patrate de calitate la un pret excelent, Mesteru Manole va sta la dispozitie aici: https://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-patrata.

Mesteru Manole este un magazin online de constructii unde puteti gasi toate materialele de care aveti nevoie pentru un proiect de succes.

Leave a comment