Lapp Kabel România organizeaza un workshop dedicat tablotierilor

Lapp Kabel România anunță data desfășurării celui de-al treilea workshop, dedicat tablotierilor, organizat în parteneriat cu EPLAN, ce face parte din proiectul educațional cu o serie de 5 workshop-uri, seminarii practice și teoretice dedicate clienților Lapp și tuturor specialiștilor din domeniu, lansat la începutul anului 2017.

Primul workshop din acest proiect a avut loc pe 27.01.2017, cu tematica ‘Soluții Lapp pentru cablarea instalațiilor industriale. Proiectarea cablurilor în funcție de modalitatea de pozare’.

Centrul de Excelență Lapp Group din cadrul Universității Politehnica, București

Programul a cuprins o serie de prezentări de specialitate, aplicații practice, precum și apariția unui invitat special din partea EPLAN.

Cel de-al doilea workshop a avut loc pe 28.03.2017, în cadrul Centrului de Excelență Lapp Group, situat în Universitatea Politehnica, București. Tematica workshopului a reunit subiecte legate de dimensionarea paturilor de cablu, scule de prelucrat diverse aplicatii, precum și prezentarea Centrului de Excelență și a meselor de lucru.
Dan Ionaș, Director de Vânzări ?i Marketing, Lapp Kabel România.

Acest program ne surprinde cu fiecare ocazie. De-a lungul workshopurilor, ne-am bucurat sa cunoastem oameni noi, pasionati de ceea ce fac si specialiști în domeniul în care activează. Îi așteptăm cu placere și de această dată!‘, a declarat Dan Ionaș, Director de Vânzări și Marketing, Lapp Kabel România.

Cel de-al treilea workshop va avea loc pe 30.05.2017 și este dedicat în special tablotierilor. De la soluții de etanșare, până la generarea șabloanelor de găurire sau cablarea tablourilor, în acest workshop vom discuta despre cele mai frecvente probleme care pot aparea și care sunt soluțiile pentru remedierea acestora, EPLAN alăturându-se acestui proiect.

Toate înscrierile sunt gratuite. Agenda completă a evenimentului și detaliile despre modalitatea de înscriere sunt disponibile pe www.lappkabel.ro.

Despre Centrul de Excelență Lapp Group din România:

Centrul de Excelență a fost inaugurat pe 14.09.2016, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din București, sub deviza ‘Viitorul este în mâinile tale!’ și își propune să-i familiarizeze pe studenți cu modul de lucru, cu procesele și cu echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.
În prezent, compania numară 3300 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție, 39 de filiale și 100 parteneri distribuitori.

Agenția Națională de presă AGERPRES și Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie Electrică sunt parteneri oficiali ai evenimentului.

Be the first to comment on "Lapp Kabel România organizeaza un workshop dedicat tablotierilor"

Leave a comment