LeasingAutomobile.ro – 5 motive pentru achizitionarea de auto rulate

Experientele neplacute pe care le-am avut atunci cand am achizitionat un produs second hand ne determina de multe ori sa nu mai riscam a doua oara. Pentru a evita neplacerile create de achizitia de auto rulate de la persoane neautorizate, este preferabil sa colaboram intotdeauna cu un profesionist.

LeasingAutomobile.ro ne garanteaza ca experienta achizitionarii unei masini second hand poate fi una placuta, atunci cand suntem exigenti si alegem sa lucram cu profesionisti:

Vanzarile de auto rulate de la dealerii autorizati sunt sigure

Procesul achizitionarii unei masini este un proces lung si obositor: cautarea de auto rulate, comunicarea cu toti vanzatorii, indoielile legate de starea reala a masinii, teama de defecte ascunse etc.

Pentru a fi intotdeauna siguri de achizitia pe care urmeaza sa o faceti, luati legatura doar cu dealeri autorizati de auto rulate. Leasing Automobile va garanteaza veridicitatea datelor prezentate in descrierile din portofoliul online al companiei.

Posibilitate achizitionarii prin finantare

Pe langa siguranta calitatii superioare de auto rulate comercializate, Leasing Automobile va ofera si posibilitatea achizitionarii masinilor pe care le pune in vanzare prin sistemul de leasing, credit auto sau programul buy-back.

Pentru finantarea achizitionarilor de auto rulate, compania colaboreaza cu institutii bancare specializate care intermediaza acest proces. Sumele sunt ulterior inapoiate de catre client ca rate periodice, iar la incheierea contractului de leasing, utilizatorul devine proprietarul de drept al automobilului.

Garantie

Leasing Automobile ofera garantie tuturor masinilor achizitionale din Parc auto Arad sau Parc auto Galati (3 luni pentru fiecare 15.000km rulati).

Optiuni multiple

Oferta de auto rulate puse in vanzare de catre Leasing Automobile este disponibila pe website-ul companiei sau in cele doua showroom-uri dezvoltate pentru a asigura modele si marci de masini performante. Astfel, puteti alege dintr-o varietate de brand-uri si modele actuale de auto rulate, potrivite zonei unde acestea urmeaza sa fie utilizate. Dintre modelele din portofoliul prezentat, amintim: vanzari auto rulate cabrio, roadster, autoturisme break sau berline.

O investitie inteligenta

Achizitionarea unei masini second hand nu mai este demult un generator de indoieli, nesiguranta si dezamagire pentru clientii in cautare de astfel de produse.

Parcurile de masini care pun in vanzare auto rulate sunt reprezentate de companii legale, serioase, care lucreaza conform legislatiei in vigoare si care oferteaza atractiv clientii.

Ofertele sunt greu de refuzat, clientii putand sa isi achizitioneze auto rulate de lux, masinile la care viseaza, avand si posibilitate de finantare, atunci cand bugetul nu se poate extinde.

O investitie inteligenta consta in decizia de a lucra cu dealerul autorizat Leasing Automobile, lider pe piata privata a serviciilor de vanzari auto rulate in sistem de leasing, care lucreaza doar cu furnizori si parteneri de incredere.
Echipa LeasingAutomobile.ro este formata din consultanti de exceptie, vanzatori si specialisti in diagnoza auto, pentru ca fiecare clipa sa fie investita in achizitia masinii dorite.

Date de contact

Pentru alte detalii legate de vanzarea de auto rulate, nu ezitati sa luati legatura cu unul dintre reprezentatii LeasingAutomobile.ro

Telefonic:
0741.414.488 — Showroom Galati sau 0741.414.466 — Showroom Arad

Mai jos sunt notate si alte date de contact, in eventualitatea in care va sunt necesare!

Adresa Showroom Galati: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.
Mail: office@leasingautomobile.ro

Adresa Showroom Arad: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.
Mail: officearad@leasingautomobile.ro

Be the first to comment on "LeasingAutomobile.ro – 5 motive pentru achizitionarea de auto rulate"

Leave a comment