Lenjerii de pat – alege cel mai bun model pentru tine

Sa alegi o lenjerie de pat noua nu este chiar cel mai simplu lucru de facut. Sunt foarte multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare daca iti doresti sa alegi ACEA lenjerie. Lenjeria de pat potrivita pentru tine. Cele mai cautate tipuri de lenjerii de pat sunt cele realizate din bumbac si cele realizate din poliester. Bineinteles ca fiecare vine cu propriile sale avantaje si dezavantaje, fiind potrivite pentru o anumita categorie de consumatori. Cand alegeti, luati in considerare lucrurile pe care le cautati la o lenjerie si abia apoi va puteti orienta spre alegerea uneia.

Lenjerii de pat din poliester

Un mare avantaj al lenjeriilor de pat din poliester este faptul ca nu au un pret extrem de ridicat si acest lucru le fac accesibile unei categorii mult mai mari de consumatori. Fiind un material care se poate produce cu usurinta, lenjeriile de pat din poliester nu au un pret foarte mare. Faptul ca puteti face economii este un lucru care v-ar putea motiva sa alegeti lenjerii de pat de aici, dar sa nu uitati ca exista si cateva dezavantaje majore.  In primul rand, lenjeriile din poliester retin umiditatea si cu timpul acestea devin foarte dure si nu mai sunt atat de usor de curatat si de aceea petele se curata destul de greu.

 

Lenjerii de pat din bumbac

Un mare competitor al lenjeriilor de pat realizate din poliester sunt lenjeriile realizate din bumbac. O mare categorie de consumatori prefera acest tip de lenjerii chiar daca au un pret mult mai ridicat. Avantajele fiind mult mai numeroase ca dezavantajele. Pretul acestora este mai ridicat, datorita faptului ca bumbacul este un material ce se gaseste in natura. In cazul unor persoane mai sensibile, acestea sunt o alegere potrivita fiind hipoalergenice. Desi fibra acestor lenjerii de pat este mai subtire, nefiind chiar atat de dure, puteti compensa acest lucru alegand bumbacul egiptean care este de o calitate net superioara. Chiar daca pretul este mai ridicat, este cu mult mai indicat sa investiti in lucruri de calitate care va vor tine o perioada lunga de timp.

Cand vine vorba de concurenta intre poliester si bumbac nu exista un adevarat castigator, caci fiecare vine cu propriile avantaje si dezavantaje si doar dumneavoastra puteti decide cu adevarat care tip de lenjerie este mai potrivita pentru dumneavoastra.

Be the first to comment on "Lenjerii de pat – alege cel mai bun model pentru tine"

Leave a comment