Lenjerii de pat ieftine si calitative confectionate pentru tine

Iti amintesti cand toate seturile de lenjerii de pat ieftine erau si calitative? Daca da, probabil ca esti uimit de cate optiuni exista pe piata acum si toate si-au pastrat calitatile. Puteti adauga culoare, stil si model in dormitorul dvs. cu cele mai noi lenjerii de pat. Cititi aici ce ar trebui sa faceti si sa stiti inainte de a cheltui banii pentru a cumpara lenjerie de pat noua.

Iata cum te vor surprinde aceste lenjerii de pat ieftine

Daca aveti o piele sensibila, detergentul poate cauza mai multe probleme decat materialele de asternut.
lenjerii de pat ieftine
“Mancarimile aparute pe pielea sensibila au legatura cu ceea folositi cand le spalati, in termeni de detergent, decat textilele in sine, in majoritatea cazurilor”, a spus Breus. “Deci, ceea ce cautati cu adevarat sunt acei detergenti feriti de lucruri precum parfumuri, coloranti si lucruri de genul acesta. “Acest lucru a spus, compania Kaye este certificata de OEKO-TEX, care verifica pentru a se asigura ca nu au fost utilizate substante chimice toxice intr-un proces de fabricatie.” Fibra ar fi putut fi cultivata organic “, Kaye a spus, „dar asta nu inseamna ca nu a fost procesat fara substante chimice toxice”. Astfel, inainte de a cumpara lenjerii de pat ieftine, asigurati-va ca aveti si detrgentii potriviti.

Aruncati asternuturile in cosul de rufe la fiecare 7 pana la 10 zile.

Nu exista niciun alt sentiment placut in afara de a te arunca in niste lenjerii de pat ieftine si curate, asa ca ar putea merita sa faceti un efort in plus daca vreti sa va odihniti cat mai bine. Dar schimbati asternuturile mai des daca sunteti mai activ decat majoritatea. “Sa zicem ca lucrati afara si nu te duci inainte de culcare, atunci, in mod clar, vei avea o alta problema; va trebui sa iti schimbi asternuturile mai regulat”, a spus Breus. „Dar, in general, cred ca un ghid bun ar fi o data pe saptamana.”

Cumparati asternuturi noi la fiecare 18 pana la 24 de luni

La fel ca majoritatea imbracamintei (altele decat, sa zicem, blugi si adidasi), lenjeria de pat noua arata bine si se simte si mai bine. “Ca orice tesatura, apa calda si spalarea repetata vor reduce durata de viata”, a adaugat Kaye.

Astfel, daca vreti sa achizitionati lenjerii de pat ieftine si calitative, cu un singur click pe site-ul celor de la Patone veti gasi cele mai noi si populare modele din diverse categorii de lenjerii de pat.

Be the first to comment on "Lenjerii de pat ieftine si calitative confectionate pentru tine"

Leave a comment