Lenjerii de pat pentru oricine de la patone.ro

Lenjeriile de pat ne sunt alaturi extrem de mult timp dintr-o zi, cel putin 7-8 ore. Tocmai pentru ca nu ne dam seama de acest aspect, de cele mai multe ori alegem lenjerii de pat fara un studiu amanuntit inainte, lucru care este total gresit.

Cum alegem lenjerii de pat de calitate?

lenjerii de pat

Cei de la Patone.ro v-au pregatit un ghid mic despre cum sa alegeti o lenjerie de pat pentru a avea un somn linistit si odihnitor. Aspectul unei lenjerii de pat este important, dar trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori calitatea este cea mai importanta pentru ca bineinteles ca nimeni nu iti doreste sa cumpere o lenjerie de pat care sa fie de o calitate foarte slaba si sa intre la apa dupa prima spalare.

  • Materialul lenjeriilor

Materialul din care este facuta lenjeria de pat este un factor extrem de important in a alege o lenjerie de pat buna pentru un somn odihnitor. Pe patone.ro veti gasi lenjerii de pat din bumbac 100%, microfibra, bumbac satinat si multe altele. Bumbacul reprezinta unul dintre cele mai cautate materiale pentru produsele textile si bineinteles si pentru lenjeriile de pat. Bumbacul face ca lenjeriile sa fie comode si extrem de fine la atingere, datorita bumbacului satinat.

  • Marimea

Un alt aspect extrem de important il reprezinta marimea lenjeriei de pat, deoarece aceasta trebuie sa corespunda cu marimile patului tau. La Patone o sa gasesti foarte multe tipuri de lenjerii de pat de diferite marimi si practic va va fi foarte usor sa alegeti una care sa corespunda dimensiunilor patului dumneavoastra.

De ce lenjeriile de pat de la Patone sunt atat de apreciate?

Principalul motiv pentru care lenjeriile de pat din magazinul online Patone sunt atat de apreciate este acela ca vara tin racoare, iar iarna tin foarte bine de cald.

Incheiem acest articol cu 3 sfaturi de la Patone despre cum sa speli lenjeria de pat astfel incat aceasta sa nu se strice.

  • Lenjeriile de pat trebuie spalate pe dos, pentru a proteja culorile acestora
  • De regula, lenjeriile se spala la peste 60 de grade (daca exista exceptii, acestea trebuie mentionate pe eticheta)
  • Lenjeriile de pat trebuie spalate pentru a deveni mai fine (chiar daca sunt nou luate)

Despre PATONE

Patone este un magazin online unde puteti gasi lenjerii de pat din diverse materiale (bumbac, microfibra, bumbac satinat, fleece) si diverse modele (uni, 3d, 5d etc). Pentru mai multe detalii, vizitati www.patone.ro , pe adresa de email: office@patone.ro sau la numarul de telefon 0726513956.

Be the first to comment on "Lenjerii de pat pentru oricine de la patone.ro"

Leave a comment