Fa-ti un test Papanicolau din timp si evita complicatiile

test papanicolau
test papanicolau

Unul din cel mai important test pe care poti sa il faci in viata ca si femeie este acest test Papanicolau. Un test Papanicolau te poate ajuta ca si femeie. In primul rand, pentru a depista din timp prezenta celulelor canceroase.

Daca acestea sunt detectate din timp, medicul poate sa ofere pacientei un plan de tratament. Prin acest tratament, cancerul de col uterin poate sa fie tratat. Este important sa iti faci acest test. In caz contrat acest cancer nu poate sa fie detectat. Motivul pentru acest lucru este acela ca acest tip de cancer nu are niciun fel de simptom.

Trebuie facut un test Papanicolau atunci cand nu intreti relatii sexuale?

Trebuie sa iei in considerare modul in care definesti modul de a avea relatii sexuale. Trebuie sa ai in vedere faptul ca virusul care declanseaza acest cancer este virusul HPV. Iar daca te gandesti ca acest virus poate fi transmis doar prin penetrare te inseli.

Acest virus poate fi transmis si prin alte lucruri de natura sexuala. Astfel ca indiferent de relatia pe care o ai cu partenerul tau, trebuie sa iei mereu in considerare efectuarea acestui test.

Si mai mult sa iti iei orice masura de precautie posibila pentru a nu se ajunge la transmiterea acestui virus.

Si intr-o relatie monogama trebuie facut un test Papanicolau?

Sigur ca un test Papanicolau ar trebui sa fie facut de orice femeie indiferent de tipul de relatie pe care il are.

Motivul principal pentru care acest test trebuie facut la un interval regulat de timp este acela ca nu poti avea niciodata certitudine ca partenerul tau este fidel. In cazul in care exista posibilitatea ca acesta sa fie infidel, atunci te supui unui mare risc de a te infecta cu virusul HPV. Indiferent de increderea pe care o ai in partenerul tau, trebuie sa te gandesti mai mult la sanatatea ta mai intai.

test Papanicolau

Ia intotdeauna toate masurile de siguranta si la indemnul medicului fa-ti toate testele necesare pentru sanatatea ta. Alege o clinica de incredere.

La Clinica Romgermed poti sa iti faci un test Papanicolau in orice moment ai nevoie

Rezultatele unui test Papanicolau sunt foarte importante pentru sanatatea ta ca si femeie. De ce? Pentru ca acesta poate sa iti indice daca exista vreun risc ca tu sa ai cancer de col uterin sau nu.

Testul Papanicolau se afla in domeniul medical de foarte mult timp si de cand a aparut pe piata a salvat nenumarate vietii.

Trebuie sa ai grija de sanatatea ta pe cat mai mult posibil. Echipa Romgermed este mereu aici sa iti vina in ajutor. Pune accentul pe sanatatea ta.

Be the first to comment on "Fa-ti un test Papanicolau din timp si evita complicatiile"

Leave a comment