LexCars.ro – Beneficiile cumpararii unei masini leasing

Cu totii stim ca la fiecare achizitie noua exista aspecte pe care le indeplinim cu succes si aspecte ce fac obiectul unui compromis. Dar lucrurile nu trebuie sa fie intotdeauna asa.

De aceea, atunci cand decidem in favoarea achizitionarii unei masini leasing trebuie sa ne indreptam atentia asupra beneficiilor de care avem parte alegand aceasta optiune.
Compania Lex Cars vine in sprijinul cumparatorului, oferindu-i asistenta de specialitate de care acesta are nevoie pentru a face alegerea potrivita.

Aproximativ 20% dintre toate tranzactiile de auto noi sau autorulate sunt reprezentate de achizitionarea prin contract de leasing, asa incat aceasta este o optiune viabila pentru a deveni proprietarul masinii dorite.

Cum puteti sti daca aceasta este cea mai buna decizie pentru dumneavoastra?
Procesul de achizitionare al unei masini depinde in mod direct de mai multi factori, de la disponibilitatea financiara a cumparatorului, la nevoile personale si scopul achizitionarii, tipul de job pe care il are, dar si la cat de mult timp va petrece in masina.

Sa aruncam o privire asupra aspectelor pozitive de care puteti beneficia alegand optiunea de achizitionare a unei masini in sistem leasing:
—Posibilitatea de a opta pentru o masina noua, prin comparatie cu o masina second-hand
Pentru multi oameni acest aspect nu poate fi ignorat, intrucat imaginea este importanta, iar increderea in sine creste odata cu utilizarea unei masini noi, de lux, ce ofera atat siguranta, cat si caracteristicile prividn confortul si frumusetea pe care o masina ar trebui sa le indeplineasca pentru a reprezenta conducatorul, devenind o importanta a identitatii acestuia si cartea lui de vizita.
—Confortul de a fi lipsit de povara problemelor tehnice
Achizitionarea in sistem leasing a unei masini noi are beneficii de lunga durata si atunci cand vine vorba despre intretinerea acesteia. Alegand o masina noua, proprietarul nu se va confrunta cu probleme tehnice la fel de des precum s-ar intampla in cazul in care ar alege sa achizitioneze o masina second-hand.
—Avantajul deductibilitatii fiscale
V-ati intrebat vreodata cum de atat de multi oameni isi pot permite sa conduca o masina BMW, Range Rover sau alte masini de lux? Raspunsul este simplu. Este vorba despre un alt avantaj al achizitionarii unei masini noi in sistem leasing. 75% dintre masinile de lux sunt cumparate prin sistemul leasing, intrucat contractele de leasing sunt deductibile fiscal. Daca sunteti liber-profesionist sau aveti o afacere, puteti inscrie contractul de leasing la cheltuielile firmei. In acest fel, masina la care ati visat dintotdeauna poate deveni a dumneavoastra in scurt timp de la optarea pentru achizitionarea unei masini in leasing.
—Beneficiul de a avea costuri mai mici
Optarea pentru achizitionarea unei masini in leasing, prin comparaite cu achizitionarea unei masini prin intermediul imprumutului bancar adresat nevoilor personale, este insotita de beneficiul de a ajunge la un nivel mai mic in ceea ce priveste costurile finale, iar acest lucru este datorat dobanzilor mici practicate in sistemul de leasing. Astfel, leasingul financiar este alegerea potrivita, intrucat se alcatuieste in functie de nevoile fiecarui cumparator.
—Accesibilitatea la reteaua completa de vanzari masini
Un alt beneficiu al optarii pentru cumpararea unei masini in leasing il reprezinta accesibilitatea clientului la reteaua canalelor de vanzare prin intermediul bancilor de retail, in sistem de achizitionare directa de la companiile de leasing, ori de cumparare de la dealerii de masini.


Pentru achizitionarea de masini leasing, compania Lex Cars va sta la dispozitie la urmatoarele numere de telefon: 0745 145 250, 0365 455 102

Be the first to comment on "LexCars.ro – Beneficiile cumpararii unei masini leasing"

Leave a comment