Liviu Dragnea, PRIMA ieşire publică după scandalul privind revocarea sa: Vor să ia cu japca Parlamentul. E stilul lui Iohannis, aşa a făcut şi cu casele/ Ce spune despre majoritate

Acesta spune că este posibil şi să se laude liberalii că au susţinerea preşedintelui.

„Când I s-a propus lui Florin să se ridice de pe scaun, că are mandat clar de la Iohannis şi că vor propune. Că cel de la PNL o fi pus de la el, asta nu avem de unde să ştim. E foarte posibil, ei fiind foarte lăudăroşi. De asemenea, o coincidenţă în care nu crede nimeni, doamna Carmen Mihălcescu a fost chemată la DNA. Sper să fie ca martor, sau cine ştie, penru că era vicepreşedinte al Camerei. Ca să rămână doar dl Pirtea, singurul care să conducă şedinţa de plen”, a mai spus Liviu Dragnea.

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineaţă, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte. Ea a mai solicitat ca şedinţa de plen să fie condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marilen – Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

La rândul său, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a afirmat că cererea Opoziţiei privind revocarea din funcţie a preşedintelui şi a unui vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor nu este regulamentară, acuzând iniţiatorii de deficienţe în a înţelege regulamentul.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că planul de revocare a sa este unul pus la punct de Marian Neacşu, exclus din PSD şi Raluca Turcan, deputat PNL, care se laudă de câteva zile că au un plan „de Oscar”.

„De la fiecare început de săptămână se stabileşte care sunt vicepreşedinţii care conduc şedinţele de plen. Nu am fost în sală pentru că i-am lăsat să se desfăşoare. E un plan făcut de dl Marian Neacşu cu doamna Raluca Turcan, se şi laudă că asta, spuneau că este un plan de Oscar, bineînţeles un plan care nu are nicio legătură cu legea, pentru că e făcută de regulamentul Camerei Deputaţilor şi legea trebuie respectată”, a declarat Liviu Dragnea.

Marian Neacşu a fost exclus recent din PSD.

Dragnea, despre majoritatea din Parlament: Vedem dacă am pierdut-o. Eu zic că nu

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a declarat miercuri că nu crede că PSD şi ALDE au pierdut majoritatea din Parlament şi a acuzat Opoziţia că „tot ameninţă” cu moţiunea de cenzură, dar nu iniţiază demersul.

„Vedem dacă am pierdut majoritatea parlamentară. Eu zic că nu. Sunt unii plecaţi din ţară, Alţii care erau pe holuri şi unii care au apăsat pe acel sistem magnetic şi nu le-a preluat semnalul”, a explicat Liviu Dragnea faptul că la votul de control în plen erau doar 148 d eparlamentari prezenţi şi nu s-a înregistrat cvorum, după ce Opoziţia a părăsit sala.

Cât priveşte moţiunea anunţată de Opoziţie: „Ne tot ameninţă cu această moţiune de cenzură. Când vor să o depună? de Crăciun?”, a spus Dragnea.

„Am auzit chestia cu bărbăţia. Mulţi se joacă cu asta. E ca şi cum aş spune eşti bărbat, treci e roşu. Nu poţi să supui la vot ceva ce nu respectă legea. E o lege care trebuie respectată”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Be the first to comment on "Liviu Dragnea, PRIMA ieşire publică după scandalul privind revocarea sa: Vor să ia cu japca Parlamentul. E stilul lui Iohannis, aşa a făcut şi cu casele/ Ce spune despre majoritate"

Leave a comment