Luis Suarez nu s-a putut abține, după ce Real Madrid a fost umilită de Ajax

Luis Suarez s-a aflat printre fotbaliștii care au salutat calificarea lui Ajax Amsterdam în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 1-2, în Olanda și 4-1, în Spania, contra lui Real Madrid, campioana ultimelor trei ediții. Atacantul uruguayan a evoluat în trecut pentru Ajax, după ce a fost cumparat de „lăncieri” de la Groningen, primul club din Europa pentru vârful ajuns acum la 32 de ani.

Practic, Real Madrid a pierdut întreg sezonul în doar 6 zile. Miercurea trecută, „galacticii” au fost eliminați din semifinalele Cupei Spaniei de FC Barcelona (1-1 în tur și 3-0 în retur ), apoi marea rivală le-a distrus orice șansă de a câștiga titlul după o altă victorie, în La Liga (1-0). Madrilenii sperau să mai dreagă busuiocul în fața lui Ajax, dar olandezii i-au umilit în returul optimilor UEFA Champions League (1-2 în tur și 4-1 în retur).

Luis Suarez i-a felicitat pe jucătorii lui Ajax pentru victoria cu Real Madrid.

Toate cele trei înfrângeri au fost înregistrate pe Santiago Bernabeu, iar Luis Suarez a marcat două dintre cele opt goluri pe care madrilenii le-au încasat în aceste meciuri de coșmar.

„Felicitări! Întotdeauna am fost un fan al lui Ajax”, a postat Suarez pe contul său de Twitter. De asemenea, fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol, a postat un mesaj de felicitare pentru Ajax Amsterdam, pe pagina personală de Twitter: „Felicitări pentru @AFCAjax, nu numai pentru că a câștigat împotriva unei echipe ca @realmadrid, ci pentru cum a făcut-o”.

Be the first to comment on "Luis Suarez nu s-a putut abține, după ce Real Madrid a fost umilită de Ajax"

Leave a comment