A mai rămas o lună până la cel mai important eveniment imobiliar al anului – TIOR

Doar o lună ne mai desparte de cel mai important eveniment imobiliar online al anului — TIOR, unicul Târg Imobiliar Online Român.

De pe 1 până pe 8 martie, TIOR îți deschide porțile în online.
Dacă vrei să-ți găsești locuința mult visată, cea mai bună soluție este să alegi TIOR — Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român — TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Cu o lună înainte de cel mai important eveniment imobiliar din țară, standurile rămase libere la TIOR se ocupă rând pe rând. Ultimele ansambluri rezidențiale care și-au rezervat un stand sunt: RAMS Residence, New Point, City Point și Dream Residence.

Târgul Imobiliar Online Român a stârnit interesul atât dezvoltatorilor sau agențiilor imobiliare, cât și companiilor ce se ocupă de amenajările interioare care vin la fix atunci când achiziționezi o locuință nouă. Unul dintre puținele standuri rămase libere la TIOR a fost ocupat de Delta Studio. Aceștia te vor ajuta cu sfaturi, idei și materiale pentru a-ți amenaja locuința exact cum îți dorești.

Dacă nu ai aflat deja, avem și un concurs pentru tine. Alături de Elvila, la TIOR îți mobilăm întreaga sufragerie.

Iar dacă ai un proiect imobiliar și vrei să ocupi și tu un stand la TIOR, nu ezita să ne contactezi!

marketing@dezvoltatorimobiliar.ro

Be the first to comment on "A mai rămas o lună până la cel mai important eveniment imobiliar al anului – TIOR"

Leave a comment