Maravela & Asociații, alături de HOSPICE Casa Speranței

Începând din acest an, Maravela & Asociații activează în calitate de patron onorific al proietului de dezvoltare a Centrului socio-medical de la Adunații Copăceni al HOSPICE Casa Speranței.

Organizația de caritate neguvernamentală HOSPICE Casa Speranței a fost inființată la Brașov, în anul 1992, la inițiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii și dezvoltării serviciilor specializate de îngrijire paliativă pentru copiii și adulții care suferă de o boală incurabilă.

Organizația are două centre cu servicii integrate în Brașov și București și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 24 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

În calitate de patron onorific, Maravela & Asociații susține activitatea HOSPICE Casa Speranței prin multiple acțiuni: încurajarea angajaților și colaboratorilor de a redirecționa redirecționa 2% din impozitul pe venit către HOSPICE Casa Speranței, participarea la evenimente desfășurate sub egida organizației (gale, cine caritabile, evenimente sportive) și participarea la întâlnirile organizatorice ale fundației, derularea de proiecte pro bono de consultanță, campanii de presă, implicarea în activitățile de fundraising etc.

‘Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat HOSPICE Casa Speranței de Maravela & Asociații. Nevoia de îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile este foarte mare în România și încercăm permanent să extindem serviciile noastre pentru a ajunge la cât mai mulți pacienți, astfel că orice ajutor, fie din partea persoanelor fizice, fie din partea persoanelor juridice, este de mare valoare pentru noi’ a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al organizației neguvernamentale.

Profitând de această oportunitate, Maravela & Asociații invită colegii și colaboratorii să participe la acțiunile de susținere a HOSPICE Casa Speranței și să crească, pe această cale, gradul de conștientizare cu privire la utilitatea și necesitatea oferirii de servicii de îngrijire paliativă în România.

‘Suntem mândri să participăm prin orice metodă ne este cu putință pentru a susține cauza HOSPICE. Cred că oricine este sensibil la imensele drame prin care trec oamenii atinși de bolile incurabile, împreună cu familiile lor. Primul lucru la care te gândești când auzi cuvântul incurabil este lipsa speranței, iar faptul că această organizație poate susține și aduce beneficii reale acestor oameni este extraordinar. Deopotrivă consider că oricine ar trebui să participe la aceste demersuri și felicit pe această cale HOSPICE pentru numeroasele reușite’ a declarat Gelu Maravela, Managing Partner al Maravela & Asociații.

Modalitățile prin care companiile pot susține HOSPICE sunt:
direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit, în baza legii sponsorizării (detalii aici);
—informarea angajaților asupra posibilității redirecționării a 2% din impozitul pe venit către organizație (detalii aici) și a efectuării de donații punctuale și recurente (detalii aici);
—intermedierea întâlnirilor cu alte companii colaboratoare cu potențial de sponsorizare;
—participarea la evenimentele caritabile organizate în beneficiul organizației și susținerea acestora prin sponsorizări;
—campanii de marketing (detalii aici);
—amplasarea de cutii de donații în punctele de vânzare (detalii aici).

Modalitățile prin care persoanele fizice pot susține HOSPICE sunt:
voluntariat, într-unul dintre centrele de îngrijire sau la sediul organizației;
—donații punctuale sau recurente, direct în contul organizației (detalii aici);
—redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către organizație (detalii aici);
—cumpărând produse din Bootik Charity Shop (detalii aici);
—participarea la evenimentele sportive la care HOSPICE este organizație beneficiară în cadrul Team HOSPICE;
—fundraising individual pe platforma Galantom (detalii aici).

Mai multe informații despre proiectele organizației și campaniile derulate găsiți pe pagina oficială a HOSPICE Casa Speranței, la adresa www.hospice.ro

Be the first to comment on "Maravela & Asociații, alături de HOSPICE Casa Speranței"

Leave a comment