Marsul pentru viata 2017 ‘Ajuta mama si copilul ! Ei depind de tine’

Pe 25 martie vă așteptăm la Marșul pentru viață 2017 ‘Ajută mama și copilul! Ei depind de tine’. Ne adunăm în Parcul Unirii la ora 12.30 și plecăm spre Parcul Tineretului la ora 13.00.

La finalul Marșului pentru viață, formațiile Coco și Schimbul 3  (cele două formații în care s-a despărțit fosta trupă Compact), precum și artiștii Dragoș Bădoi și Maria Coman vor susține concertul Live for Life în Parcul Tineretului. Concertul va fi prezentat de actriță Ioana Picos.
Vino pentru mame! Vino pentru femeile însărcinate! Vino pentru copii! Vino pentru viață! Vino pentru că este nevoie de tine!

Comunicatul Marșului pentru viață 2017 ‘Ajută mama și copilul! Ei depind de tine’: http://studentipentruviata.ro/2017/02/comunicat-de-presa-marsul-pentru-viata-2017-ajuta-mama-si-copilul-ei-depind-de-tine/
Programul activităților desfășurate de Studenți pentru viață în București, în cadrul Lunii pentru viață: http://studentipentruviata.ro/2017/03/programul-activitatilor-desfasurate-de-spv-in-bucuresti-in-luna-pentru-viata/
Evenimentul de pe Facebook: https://goo.gl/qRhZEe


Asociatia Studenți pentru Viață

Be the first to comment on "Marsul pentru viata 2017 ‘Ajuta mama si copilul ! Ei depind de tine’"

Leave a comment