Model European Union Iași 2017

Ideea de Model European Union (MEU) a apărut din dorința de a contura mai bine perspectivele tinerilor asupra a ceea ce presupune activitatea Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene și, implicit, activitatea de dezbatere și legiferare a directivelor și regulamentelor adoptate de instituțiile UE.

Astfel, MEU Iași este o oportunitate de a dobândi sau valorifica cunoștințele legate de procedurile instituțiilor europene și de a îmbunătăți aptitudinile de dezbatere, negociere, precum și susținerea discursurilor și punctelor de vedere în limba engleză.

Proiectul se află în partea finală a perioadei de înscrieri, aceasta încheindu-se pe 31 ianuarie 2017. Prin urmare, grăbește-te să prinzi unul din ultimele locuri disponibile.
MEU Iași 2017 se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2017 în cadrul Universității ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iași, taxa de participare fiind de 70 lei și include: materialele pentru conferință și simulare, pauze de cafea și alte materiale, 2 nopți de cazare și 4 mese. De asemenea, transportul este gratuit prin CFR Călători.

Eligibili pentru a participa sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova, inclusiv studenții străini/Erasmus veniți în aceste două țări.
Înscrierile pentru reprezentant în Parlamentul și Consiliului Uniunii Europene se fac la adresa: www.asd-uaic.ro/registration-meu/

Mai multe informații despre conceptul de MEU pot fi găsite la adresa: www.asd-uaic.ro/model-european-union-iasi/

Pentru detalii și întrebări ne puteți contacta pe: www.facebook.com/MEUIasi/ sau meuiasi2017@gmail.com
Persoană de contact:
Ioan Dumitru Apachiței,
Co-Coordonator MEU Iasi 2017
Email: ioandumitruapachitei@gmail.com, tel. 0754659814

Be the first to comment on "Model European Union Iași 2017"

Leave a comment