Noua serie de cursuri de marketing online de la DallesGO sta sa inceapa!

cursuri marketing online

Pentru ca am inceput sa ne petrecem foarte mult timp din viata pe internet, DallesGO s-a gandit sa lanseze o serie noua de cursuri de marketing online pentru ca timpul petrecut online sa fie folosit cu scop. Toata lumea sta zilnic cu ochii lipiti de ecranul telefoanelor mobile, vindem si cumparam produse si socializam online. Pentru ca business-ul pe care il administram sau pe care dorim sa il facem sa aiba succes, lucrurile le putem invata de la cursurile de marketing online de la DallesGO sunt absolut ideale.

cursuri marketing online

Mecanismele de functionare si cunoasterea limbajului online sunt absolut obligatorii in ziua de azi pentru orice manager al oricarui business. DallesGO propune o serie de cursuri de marketing online bazata mai mult pe practic si mai putin pe lucruri teoretice. Regulile mediului online fac mereu diferenta intotdeauna intre profesionisti si amatori.

Un profesionist in online va avea o viziune de ansamblu si da dovada si de o intelegere profunda a fiecarei componente din mediul online. In primul rand, la cursurile de marketing online de aici vei invata modurile in care canalele din online (Facebook, Google, Youtube si altele). Apoi veti afla valoarea pe care aceste canale o au in business-ul tau pentru a te ajuta sa construiesti o platforma de foarte mare succes, fie ca este vorba de un blog sau de un magazin online.

Dupa ce vom intelege notiunile de strategie, la cursurile de marketing online trecem la modalitati prin care sa ne putem folosi eficient si ieftin de aceste medii pentru a reusi sa aducem mult mai multi vizitatori si cumparatori: content video, anunturi Facebook, e-mailing si chiar bannere.

Vom lucra impreuna la campanii reale de AdWords, Youtube si Facebook. La cursurile de marketing online de la DallesGO vom invata sa folosim si unul dintre cele mai importante instrumente din online. Google Analytics.

Dupa ce intelgem utilizatorii si comportamentul lor, vom reusi sa intram in zona eficientei si vom afla ce inseamna rata de conversie si bineinteles cum o putem imbunatati prin A/B testing, psihologia vizitatorului si user experience.

Ultima incursurile de la aceste cursuri de marketing online va fi o incursiune in lumea marketingului online cu lamurirea unui subiect atat de complicat: SEO. Vrem sa te punem la curent, sa imbunatatim nivelul la care esti si sa te facem sa intelegi aceasta lume complexa.

DallesGO ofera cursuri after work pentru persoanele conectate la tot ce este nou si care vor sa-si dezvolte hobby-urile sau sa le transforme in profesii Daca iti doresti sa te inscrii la cele mai bune cursuri de marketing online din Bucuresti, poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0761.041.711. Cursurile de marketing online se desfasoara in cadrul universului DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, din Bucuresti.

Be the first to comment on "Noua serie de cursuri de marketing online de la DallesGO sta sa inceapa!"

Leave a comment