Noul sediu central Lapp din Stuttgart

Mai rapid, mai flexibil si mai orientat spre comunicare- cu noul sediu, Lapp Group isi deschide portile catre viitor.


In prezenta a aprox. 500 de invitati, Andreas Lapp a deschis ceremonia de inaugurare a sediului central European Lapp Group

Conceptul cladirii aflata in Stuttgart-Vaihingen stabileste noi standarde. Acesta consta intr-un spatiu de lucru deschis: in locul birourilor separate, adesea cu acces restrictionat, Lapp a optat pentru un spatiu deschis comunicarii si eficientei.Deschis pentru comunicare, colaborare, creativitate si transfer de cunostinte, indeplinind, astfel, nevoia de colaborare si indeplinirea sarcinilor de lucru intr-un spatiu mobil. Asadar, salile de conferinta, zonele de meditatie, lounge-urile si zonele pentru nu au fost create doar pentru buna-starea echipei Lapp—principalul lor scop fiind sa ajute la cresterea satisfactiei clientului. ‘Clientii nostri beneficiaza de deschiderea moderna si eficienta a echipei Lapp—acum putem raspunde la cerintele clientilor mai rapid si mai bine’, promite Dr. Matthias Kirchherr, Director de Vanzari al U.I. Lapp GmbH. Departamentul de vanzari si departamentele aflate in stransa legatura cu acesta se afla acum sub acelasi acoperis.

Sediul central Lapp Group din Europa inaugureaza conceptul modern al cladirii care va fi adoptat treptat si de alte subsidiare Lapp din lume. Pentru partenerii si clientii care vin la intalniri si prezentari la sediul Lapp din Stuttgart, cladirea contine un spatiu special amenajat in care este prezentata istoria familiei fondatoare, dar si cele mai noi produse si solutii si poate fi vizionat de acestia.

Totul este deschis in noul sediu. Deschis pentru comunicare, colaborare, creativitate si transfer de cunostinte.

‘Inovatia ne ajuta sa cream standarde zi de zi. Inaugurarea sediului central din Stuttgart reprezinta un instrument important de a comunica mai bine si mai rapid cu clientii, cooperarea eficienta dintre departamente imbunatatind aceste aspecte, ‘ a declarant Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania.

Cladirea a fost inaugurata pe 22 Iunie in prezenta a aprox. 500 de invitati, compania organizand o zi a portilor deschise tuturor celor ce au vrut sa o viziteze. Pentru clientii sai, Lapp a organizat si o prezentare informativa sustina de unii dintre cei mai pregatiti specialisti ai echipei Lapp.

Conceptul cladirii aflata in Stuttgart-Vaihingen stabileste noi standarde.

Persoana de contact
Victoria Ghigeanu
Tel: +40(0)374778618
Mobil: +40(0)746176765
victoria.ghigeanu@lappkabel.ro

Lapp Kabel Romania S.R.L
A1 Business Park
Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomiresti-Deal, Ilfov

Be the first to comment on "Noul sediu central Lapp din Stuttgart"

Leave a comment