O femeie a dezvăluit măsura EXTREMĂ pe care a luat-o pentru a şterge pozele sale indecente de pe telefonul fostului iubit

„Eram conştientă de faptul că există o poză nud cu mine pe telefonul lui, iar gândul că ar fi putut să se răzbune pe mine mă îngrozea. Aşa că am făcut ceva ce nu aş fi crezut niciodată că pot să fac”, spune Jana.

Femeie s-a decis să între prin efracţie în locuinţa fostului iubit pentru a se asigura că orice dovadă este ştearsă de pe telefonul lui.

„Am ajuns la casa lui târziu în noapte, pentru că ştiam că va dormi la ora aia. M-am strecurat pe geam, în timp ce el sforăia, i-am luat telefonul, am găsit poza şi am şters-o”, continuă Jana.

„Chiar şi în ziua de azi, îi mulţumesc lui Dumnezeu că identificarea prin amprentă nu era inventată încă pentru telefoane”, glumeşte femeia.

Aceasta conclude că această întâmplare nu înseamnă că nu ar trebui să trimitem poze riscante. „Totuşi, trebuie să fim pregătiţi în cazul în care alte persoane ar vedea imaginile”, afirmă Jana.

În jur de 23% de persoane recunosc că au trimis poze nud, la o medie de trei prieteni, conform Institutului Kinsey care a analizat răspunsurile a peste 5.000 de persoane cu vârstele între 21 şi 75 de ani. 

Be the first to comment on "O femeie a dezvăluit măsura EXTREMĂ pe care a luat-o pentru a şterge pozele sale indecente de pe telefonul fostului iubit"

Leave a comment