O mașină, premiul cel mare la tombola Fishing & Hunting Expo – ediția a patra

Anul acesta Fishing & Hunting Expo pune la bătaie o mașină Dacia Logan MCV la super-tombola expoziției, care poate fi câștigată de oricare vizitator de peste 18 ani ce achiziționează un bilet de intrare sau abonament și completează biletul de tombolă.

Programul de vizitare al expoziției este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, duminica între 10:00 și 15:00, iar biletele de intrare au prețurile de 15 lei(pentru copii între 7 și 14 ani și pensionari) și 30 lei pentru restul vizitatorilor. Primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au plătit un bilet întreg vor primi un rucsac, iar primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au achiziționat un bilet redus vor primi câte o șapcă. Biletele pot fi de asemenea achiziționate și prin rețeaua www.iabilet.ro, unde există și mai multe variante de abonamente disponibile exclusiv online.

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție, unde a adunat peste 13.000 vizitatori, că este cea mai importantă expoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel. Anul acesta numărul expozanților care participă la expoziție pentru prima dată a ajuns la cifra de 50 din totalul de 130 de firme participante, fapt ce încurajează companiile respective, dar și organizatorii, că expoziția devine o realitate din ce în ce mai stabilă în peisajul specializat al pescuitului, vânătorii și petrecerii timpului în natură.

Fishing & Hunting Expo se desfășoară pe o suprafață de peste 12,000 mp, în care se vor regăsi scenă pentru prezentări, piscină pentru demonstrații de spinning, cel mai mare acvariu mobil din sud-estul Europei, simulatoare de vânătoare și pescuit, photobooth interactiv de unde puteți pleca acasă cu o amintire veselă, un cocktail bar unde se pot servi băuturi tematice, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții. În plus, DJ Gabriel M va întreține atmosfera în pauzele dintre prezentări.

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament și îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, asociații de pescari și cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai.

În cadrul F&H Expo vom regăsi workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România și din străinătate, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit dar și defilare cu dresaj canin specific.

Cunoscuții Rob Hughes, căpitanul Echipei Naționale de Pescuit a Angliei, Paul Booth de la Ebro Crazy Cats, Piotr Piskorski, pescar binecunoscut de răpitori în Europa, Ardy Veltkamp, pescar de crap globe-trotter, Tamas Csejtei, de la Fishing & Hunting și mulți alți sportivi cunoscuți în întreaga lume, vor urca pe scena expoziției pentru a prezenta vizitatorilor ultimele noutăți și ponturi în materie de pescuit și vânătoare.

Despre The Fishing & Hunting Channel – Organizatorul Fishing & Hunting Expo

The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos, cu capacitate de reproducere maximă. The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2007 și emite în 5 limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 10 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Rep. Moldova, ajungând în peste 15 milioane de locuințe.

Alte atracții la Fishing & Hunting Expo 2019

Cel mai mare acvariu mobil din Sud-Estul Europei are 22,000 de litri și va poposi la Fishing & Hunting Expo cu un camion de 14 metri lungime. Acvariul va reprezenta cu siguranță unul dintre punctele culminante ale evenimentului, mai ales pentru cei mici. Peștii mari de apă dulce pot fi observați aici în habitatul lor natural iar mișcarea și hrănirea lor poate fi urmărită prin peretele de sticlă iluminat lung de 8 metri.

TABU Social Bar Events vine la Fishing and Hunting Expo, intre 28 si 31 martie 2019 cu cele mai fresh cocktailuri. Cu cei cinci tineri barmani, având peste 10 ani de experiență în arta mixării de cocktailuri, TABU Social Bar Events a reușit în mai puțin de un an să devină printre cei mai solicitați pe piața de evenimente private și nu numai. La sfârșitul anului 2018, Marian Moisi a câștigat etapa pe Europa de Est a concursului “Bacardi Legacy”, urmând să reprezinte România în finala de la Amsterdam. Astfel, creația sa “A Secret” obține șansa de a intra în meniurile de cocktailuri din toată lumea.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B2, dar și expozanții cu brânzeturi fine și delicatese vânătorești și pe bază de pește de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Jurnaliștii care doresc acreditare pentru Fishing & Hunting Expo 2018 pot accesa: http://fishingandhuntingexpo.ro/acreditari-media unde se află toate informațiile necesare înscrierii.

Pentru mai multe informații, fotografii sau alte detalii, vă rugăm să ne contactați la office@fishingandhuntingexpo.ro sau marketing@tematic-cable.ro.

Be the first to comment on "O mașină, premiul cel mare la tombola Fishing & Hunting Expo – ediția a patra"

Leave a comment