„O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte dell’Anima în cadrul campaniei UNITER „Artiștii pentru Artiști”

Spectacolul de sâmbătă seară ce a avut loc la sediul Teatrului Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D, a fost unul caritabil, mai precis în cadrul campaniei UNITER ‘Artiștii pentru Artiști’. Evenimentul a fost sponsorizat în totalitate de fondatorii Asociației Arte dell’Anima, Crina și Gabriel Lință, atât pentru actori, cât și către fondul campaniei.
Conform tradiției UNITER, evenimentul a fost deschis prin rostirea unui fragment de către președinta Asociației, doamna Crina Lință, din Mesajul pentru ziua mondială a teatrului, citat din Isabelle Huppert anul acesta. La eveniment au fost prezenți oameni de cultură, atât din rândul oamenilor de mass-media precum Costin Tuchilă din partea Revista Teatrală Radio, Iulian Badea din partea Cronica Română, Lizeta Oprea din partea Adevărul.ro, Andreea Andrușca din partea Filme-Cărți, Raluca Miron din partea Radio3Net, precum și Pusa Roth din partea Societății Române de Radiodifuziune, actori cu experiență precum Cristina Deleanu, Eugen Cristea și Dumitru Dumitru, dar și prezența unică a doamnei Sanda Țăranu, cea mai iubită crainică TVR.

Teatrul Arte dell’Anima este singurul teatru independent ce s-a alăturat acestei campanii de sprijinire a artiștilor aflați acum în dificultate.

Seara s-a terminat într-o notă călduroasă, cu discuții între actorii cu experiență și actorii tineri, pe care Teatrul Arte dell’Anima îi promovează încă de la deschidere, creând astfel o punte de legătură între generații. Le mulțumim pe această cale pentru cuvintele de laudă la adresa spectacolului tuturor celor prezenți în sală la eveniment.

‘Sperăm la o colaborare pe plan îndelungat cu această campanie a UNITER. Considerăm că artiștii cu experiență ai României, ce și-au pus amprenta pe latura artistică a acestei țări, trebuie tratați cu respect și ajutați în aceste momente dificile. Suntem un teatru independent, dar extrem de primitor, care dorește să sprijine demersurile artistice de calitate. Precum spune și motto-ul nostru: Din suflet pentru artă, întreprindem orice acțiune cu mult drag și dăruire’ spune Crina Lință, fondatoarea Asociației Arte dell’Anima.

Be the first to comment on "„O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte dell’Anima în cadrul campaniei UNITER „Artiștii pentru Artiști”"

Leave a comment