„O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte dell’Anima!

În data de 3 august, de la orele 20:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul ‘O noapte furtunoasă’, de I.L. Caragiale, regia Florin Liță la sediul său din strada Făinari, nr. 17D!
O noapte furtunoasă are ca punct de pornire gelozia lui Jupân Dumitrache. Această gelozie vine, desigur, la pachet cu felul atotștiutor de a face politică, dar și de a-și exercita meseria. Are un singur țel de neschimbat: să-și păstreze onoarea de familist. Chiriac, om bun la toate în casa sa, știe cel mai bine să aibă grijă de această onoare. Spiridon, băiat de treabă, are grijă tot timpul de profitul său, chiar și în situații ‘de viață și de moarte’. Veta și Zița, specific genului feminin, iubesc cu patos și se consumă pentru amorul său: una că nu îl poate convinge pe Chiriac, cealaltă pentru o căsnicie eșuată și posibilitatea mai redusă de a se recăsători. Cu toate că încurcăturile nu sunt puține, norocul îi surâde în final Ziței, care reușește să se mărite cu Rică, arhivar și student, deloc mai prejos ca ceilalți ca teapă de om, nedorind altceva decât să reușească în carieră, în urma căsătoriei cu aceasta.

Lumea lui Caragiale este și lumea noastră. Nimic nu s-a schimbat chiar atât de mult. Mulți ar fi tentați să spună că am depășit epoca mahalalei și a limbajului necivilizat, dar oare chiar este așa? Un spectacol ce parcă oglindește viața de zi cu zi pe care o cunoaștem. Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.

Așadar, te așteptăm pe 3 august, orele 20:00, la Teatrul Arte dell’Anima pentru a urmări o comedie de zile mari, un spectacol extrem de apreciat de către critici, o punte de legătură între clasic și modern. Rezervări la 0733 060 033 sau prin e-mail pe teatru@artedellanima.ro!

Vă invităm să vizionați teaser-ul spectacolului și să vă lăsați convinși și purtați de povestea noastră: https://www.youtube.com/watch?v=dbgaA3HFosY.


Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Regie: Florin Liță
Scenografie: Ioana Colceag
Durată: 1h 20′
Rezervări la 0733 060 033 sau prin e-mail pe teatru@artedellanima.ro!

Teatrul Arte dell’Anima — Din suflet pentru artă!

Be the first to comment on "„O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte dell’Anima!"

Leave a comment