„O noapte furtunoasă” – producție a Teatrului Arte dell’Anima – în cadrul campaniei UNITER „Artiștii pentru Artiști”

Anul acesta și Asociația Arte dell’Anima se implică în campania ‘Artiștii pentru Artiști’, program anual al UNITER. Teatrul Arte dell’Anima este un teatru independent care la rândul lui susține tinerii artiști. În data de 1 aprilie 2017, orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la o altă reprezentație a producției sale: ‘O noapte furtunoasă’ de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță. Toate încasările pentru acest spectacol ce se va juca sub semnul campaniei UNITER ‘Artiștii pentru Artiști’ vor merge către campani. Mai multe detalii găsiți pe: http://www.uniter.ro/start-campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2/

Considerăm că este important să susținem valorile teatrului românesc și de aceea am decis să susținem această cauză — strângerea de fonduri pentru artiștii vârstnici cu probleme de existență și sănătate din toată țara. Contul în care puteți dona este: Contul Campaniei ‘Artistii pentru artisti’ — Fondul de Solidaritate Teatrală — cod IBAN RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei.

‘O noapte furtunoasă’ are ca punct de pornire gelozia lui Jupân Dumitrache. Această gelozie vine, desigur, la pachet cu felul atotștiutor de a face politică, dar și de a-și exercita meseria. Are un singur țel de neschimbat: să-și păstreze onoarea de familist. Chiriac, om bun la toate în casa sa, știe cel mai bine să aibă grijă de această onoare. Spiridon, băiat de treabă, are grijă tot timpul de profitul său, chiar și în situații ‘de viață și de moarte’. Veta și Zița, specific genului feminin, iubesc cu patos și se consumă pentru amorul său: una că nu îl poate convinge pe Chiriac, cealaltă pentru o căsnicie eșuată și posibilitatea mai redusă de a se recăsători.

Lumea lui Caragiale este și lumea noastră. Nimic nu s-a schimbat chiar atât de mult. Mulți ar fi tentați să spună că am depășit epoca mahalalei și a limbajului necivilizat, dar oare chiar este așa? Un spectacol ce parcă oglindește viața de zi cu zi pe care o cunoaștem. Participă și tu la ajutorarea artiștilor vârstnici sau aflați în dificultate. Cumpără un bilet și ajută artiștii retrași din activitate!

Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Regie: Florin Liță
Scenografie: Ioana Colceag
Preț bilet: 35 lei
Durată: 1h 20
Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac la nr. de tel.: 0733.060.033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro

Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00

Be the first to comment on "„O noapte furtunoasă” – producție a Teatrului Arte dell’Anima – în cadrul campaniei UNITER „Artiștii pentru Artiști”"

Leave a comment