Obtine corpul pe care ti-l doresti prin electrostimulare

electrostimulare
electrostimulare

Procedura de electrostimulare este cunoscuta drept una dintre cele mai bune metode atunci cand vine vorba de slabirea din stratul de grasime. Dar in acelasi timp un alt mare avantaj al acestui procedeu este acela ca iti lucreaza in acelasi timp si muschii.

Iar in acest mod nu doar ca vei reduce din stratul de grasime in timp, dar vei avea la sfarsit un corp mult mai tonifiat. Cu fiecare sedinta efectuata vei putea observa ca din ce in ce mai multi centimetri sunt redusi din zona taliei.

Incearca si tu aceste sedinte si vei vedea o transformare uimitoare.

Care este modul in care se realizeaza sedintele de electrostimulare?

Cel mai important aspect pe care sa il iei in consdierare cand vine vorba de sedintele de electrostimulare este ca trebuie realizate de catre un specialist.

electrostimulare

Pentru a realiza aceste sedinte specialistii in domeniu se vor folosi de electrolizi. Electrolizii vor fi plasati in diverse zone ale corpului, in functie de zonele care se vor a fi tratate.

In urma mai multor sedinte vei vedea ca atat corpul tau va fi mai suplu, dar si mai sanatos, caci se vor elibera in timp toxinele.

Ce beneficii vei obtine din electrostimulare?

 

Cateva sedinte de electrostimulare sunt foarte benefice pentru tine, atat din punct de vedere al modului in care arati, dar si pentru sanatatea ta. Spre exemplu, unul din beneficiile acestui tratament este ca te ajuta sa reduci stresul prin intermediul reglarii hormonale.

Un alt beneficiu important al acestui tratament este acela ca se rejuveneaza pielea. Acest lucru este datorat faptului ca este imbunatatita si accelerata reparatia celulara. In acest mod creste si nivelul de ATM si colagen si de asemenea este redus tesutul cicatrician.

Aceste beneficii sunt vazute si in cazul masei musculare. Beneficiul pentru electrostimulare este ca reface masa musculara slabita si in timp se duce la tonifierea corpului, intarirea muschilor si reducerea celulitei din jurul coastelor, coapsei, feselor si bratelor.

La Fysiogand se pune intotdeauna accentul pe calitatea servicilor oferite, mai ales pentru electrostimulare la pret mic

Asa cum am amintit, unul din serviciile pe care echipa Fysiogand il ofera este cel de electrostimulare la pret accesibil. Acesta este un serviciu disponibil si in cadrul unor pachete de cinci sedinte la pretul de 120 de lei.

Sedintele de electrostimulare la pret redus sunt eficiente cand vine vorba de obtinerea unui corp mai suplu. Dar in acelasi timp aceasta poate sa iti ofere si alte beneficii pentru corpul tau.

La Fysiogand vei avea cele mai bune servicii oferite de catre o echipa bine pregatita. Incepe chiar acum calatoria spre un corp mai suplu!

Be the first to comment on "Obtine corpul pe care ti-l doresti prin electrostimulare"

Leave a comment