Ofertă pentru primele duplexuri rezervate în Shine Residence Corbeanca

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro își prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din ansamblurile rezidentiale dezvoltate la nivel național. Este cunoscut faptul că în Capitală și zonele din jurul acesteia, numărul locuințelor este în creștere. În prezent, tot mai cunoscut devine județul Ilfov, care oferă posibilitatea unei vieți departe de agitația urbană și cu numeroase facilități.
În ansamblul rezidențial Shine Residence Corbeanca din Ilfov sunt prevăzute 60 de locuințe tip duplex care se dezvoltă pe măsura contractării și se livrează la cheie. Termenul de execuție este de maxim 6 luni. În acest complex, prezent pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, sunt disponibile duplexuri cu 3 sau cu 4 camere, cu suprafețe de 92 mp utili, respectiv 98 mp utili, și teren individual de minim 225 mp.
Ansamblul beneficiază de perimetru securizat, cu acces controlat, zonă de socializare comună cu spațiu verde, piscină și parcare pentru vizitatori. Dezvoltatorul asigură conectarea la utilități. Opțional, la mansardă se poate amenaja un dormitor spațios suplimentar cu baie proprie, prin mărirea suprafeței utile.
Pe lângă cele prezentate, este bine de știu că în preț sunt incluse finisajele, obiectele sanitare, centrala termică individuală, dar și amenajarea unui loc de parcare exterior. La cerere, se pot adăuga: șemineu, aparate de aer condiționat, extinderea spațiului util sau se pot schimba finisajele.

În ansamblul rezidențial Shine Residence Corbeanca poți beneficia de un preț promoțional de lansare de 69.999 euro. Tot ce trebuie să faci este să te numeri printre primii 10 care vor rezerva un duplex de 3 camere în acest complex. Accesând portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro, ești cu un pas mai aproape de achiziționarea locuinței la care visezi.

Contact DezvoltatorImobiliar.ro:
office@dezvoltatorimobiliar.ro
0785 208 000

Be the first to comment on "Ofertă pentru primele duplexuri rezervate în Shine Residence Corbeanca"

Leave a comment