Ograda – târg de cultură & agricultură

Între 1 și 2 octombrie, sub soarele de toamnă și în aromele de struguri copți, Grădina Verona găzduiește o nouă ediție OGRADA – târg de cultură & agricultură.

Ograda – târg de cultură & agricultură

La sfârșit de săptămână aducem laolaltă în grădina din spatele Cărturești Verona cărți bune de mâncat, vinuri aurii de la Jidvei, plăcinte de Sântimbru, brânzeturi de la Colțești, must și meșteșugari într-ale țesutului.

Sărbătorim culesul viilor cu un atelier de must pentru cei mici, dar și cu o degustare de vinuri pentru cei mari. Cafe Verona scoate ceaunul din pod și ne pune castronul în mână, iar librarii scot la soare cărți de bucate fel de fel, biografii de mari bucătari, panere cu gemuri fine, dulcețuri de modă veche, zacuscă și alte bunătăți de pus bine în cămară.

Tanti Ana de la Petrești ne învață să coasem și să brodăm, iar Jidvei aduce în Ogradă producători tradiționali din zona Alba. Veniți să îi cunoașteți și să degustați din bunătățile pregătite în inima Transilvaniei!

Vă așteptăm în Grădină din zori și până-n seară cu povești, muzică și vinuri care să vă facă zilele de toamnă mai însorite.

Despre Carturesti

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan.

Be the first to comment on "Ograda – târg de cultură & agricultură"

Leave a comment