OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheți

Turnicheții reprezintă încă o metodă eficientă de a gestiona intrările și ieșirile clădirilor de birouri sau a anumitor stații de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare. O astfel de soluție are avantajul că permite angajaților și vizitatorilor să intre în locații rapid și simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.


Tehnologia laser a senzorului REDSCAN poate detecta orice încercare de accesare neautorizată, sau orice tentativa de a sări peste turnicheți, generând un zid virtual. Dacă o persoană este detectată în aria monitorizatî și nu folosește un card de acces valabil, sistemul de alarma va fi automat declanșat, iar agenții de securitate vor primi informații precise ce pot conduce la identificări rapide ale persoanei în cauză. Senzorul poate fi integrat și cu un sistem de video management, astfel încât să poată activa și camerele de supraveghere instalate la locație.
Redscan RLS-2020S


Senzorul OPTEX are o arie de detecție de 20*20m și este deja disponibil în România. Acesta integrează un microprocesor de ultima generație, oferind performanțe de detecție superioare. Atunci când este folosit la interior, modelul poate identifica orice mișcare a unui obiect sau a unei persoane, indiferent de viteza de deplasare. Senzorul îndeplinește standardul PoE, alimentarea realizându-se direct prin cablul de rețea. Astfel, se reduce semnificativ costul de instalare, dispozitivul neavând nevoie de o altă sursă de alimentare.

Instalarea și configurarea se realizează rapid și intuitiv, pentru fiecare senzor în parte se pot seta patru zone independente de detecție.

Despre OPTEX


OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiț la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir și wireless, cât și senzori specializați cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare și până acum, OPTEX și-a construit reputația la nivel mondial de producător de produse și tehnologii inovative și de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Be the first to comment on "OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheți"

Leave a comment