Optimizarea spatiului cu plite incorporabile pentru modernizarea bucatariei – Avantaje si informatii de achizitie

Atunci cand vine vorba de mobilarea sau reamenajarea bucatariei, intrebarea la care incearca sa raspunda toate gospodinele este ‘cum sa asez toate produsele electrocasnice de care am nevoie intr-un spatiu cat mai restrans?’. Un prim pas in solutionarea acestei problem consta in alegerea unei plite incorporabile care sa ofera un aer modern oricarei bucatarii.

Alternative moderne promovate de Bricomix.ro

Inainte de progresul tehnologic remarcabil de care beneficiaza lumea moderna, alegerea unui aragaz era o problema usor de rezolvat. In ultimii ani, electrocasnicele dispun de optiunil nenumarate.

Bricomix este companie care asigura clientilor o varietate de electrocasnice, potrivite pentru orice tip de bucatarie.

Printre acestea se afla si modele moderne de electrocasnice incorporabile precum:

-Cuptoare;
-Plite;
-Masine de spalat vase si de sapalat rufe;
-Cuptoare cu microunde;
-Espressoare.

Bricomix.ro — Specialististi in identificarea preferintelor tale

Detaliile stau in profunzime, de aceea, pentru ca plita sa se incadreze in decorul general al bucatariei, trebuie sa se tina cont de 3 criterii principale.

Materiale din care pot fi fabricate

-Plite incorporabile din inox — Cele mai numeroase si populare in randul clientilor, rezistente, insa greu de intretinut;
-Plite incorporabile vitroceramice — Facute dintr-un material ceramic, elegante, usor de curatat, sensibile la alimente fierbinti;
-Plite incorporabile din table vopsita — putin populare, indicate pentru cei care doresc sa opteze pentru culori diverse.

Tipul de alimentare

-Plita incorporabila electrica — Are la baza functionarii sale o tehnologie moderna care determina incalzirea suprafetei doar sub vasul de gatit, in timp ce zona de langa acesta ramane rece. Totodata, poate mentine o temperature constanta, asigura un aspect modern in bucatarie si se curata usor datorita suprafetei plane;
-Plita incorporabila pe gaz — Traditionala si clasica, usor de folosit. Este o varianta moderna a aragazului si permite reglarea simpla a focului, poate fi achizitionata la preturi mai mici;
-Plita incorporabila mixta — O combinatie intre cele doua mentionate de mai sus, nu esti depdendent de o sursa de energie.

Aragaz clasic sau plita incorporabila?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, posibilul comparator trebuie sa aiba in vedere:

-Cat de important este cuptorul?
-Care este posibilitatea de investitie?

Cuptorul nu este atat de important pentru toata lumea deoarece multe persoane, din lipsa de timp, au o alimentatie bazata pe supe sau semi-preparate. In astfel de situatii, cand prajiturile sau meniurile de talia Master Chef nu sunt la ordinea zilei, o simpla plita incorporabila este de ajuns in bucatarie.

Totodata, diferenta intre cele doua obiecte de bucatarie sta si in pret. Cu siguranta, aragazul reprezinta varianta traditionala si mai ieftina. Cu toate acestea, Bricomix pune la dispozitie clientilor sai o varietate de plite incorporabile la preturi competitive.

Mai mult, pentru cei care sunt entuziasmati de aspectul, eleganta si aerul modern pe care il da o plita incorporabila bucatariei, trebuie sa aiba in vedere si investita pe care sunt dispusi sa o faca in vasele de gatit.

Date de contact

Plitele vitroceramice presupun folosirea unor vase speciale care pot aduce costuri in plus.

Pe website-ul www.bricomix.ro pot observa diverse modele de plite incorporabile.

Acestea pot fi analizate in functie de brand-ul dorit, functie, pret si design.

Reprezentantii companiei de electrocasnice pot fi contactati la numarul de telefon:

0732 610 473

Cat si la adresa de e-mail: office@bricomix.ro

Be the first to comment on "Optimizarea spatiului cu plite incorporabile pentru modernizarea bucatariei – Avantaje si informatii de achizitie"

Leave a comment