Orhideea Spa – Centru spa in Bucuresti de relaxare si purificare a trupului si mintii

spa bucuresti

In cele mai vechi timpuri, spa insemna un loc unde oamenii mergeau sa bea apa sau sa se scalde, destinate sanatatii si relaxarii. In secolul XVII, spa-urile erau locurile unde englezii degustau lichide delicate, o activitate destul de exclusivita, deoarece erau exploatate si tratate din pamant. O carte veche nemteasca despre statiunile balneare sugereaza ca exista peste 300 de modalitati de a te trata la un centru spa, unele dintre ele cu implicatii ciudate, cum ar fi loviturile unui jet puternic provenit de la un gheizer. In zilele noastre, spa este un loc unde sa te relaxezi, sa te bucuri de un masaj si, in general sa te rasfeti. Iar cel mai bun exemplu de transformare rapid a corpului il poti simti la un centru spa in Bucuresti.

Cui se adreseaza centrul spa din Bucuresti?

Alaturi de tratementul tulburarii specifice secolului XXI, adica stresul, a carui prada ii cad anul din ce in ce mai multi oameni, cel de-al doilea scop general recunoscut al acestor terapii spa in Bucuresti este cresterea si sustinerea bunastarii. Rezultatele tratamentelor indica o imediata si semnificativa a starilor fizice si emotionale, comparativ cu dispozitia pe care oamenii o au la inceput.

Obiceiurile spa in Bucuresti devin din ce in ce mai populare din cauza stilul de viata alert pe care il impune un oras mare si datorita celor care incearca sa se educe temeinic cu privire la un stil de viata sanatos si lipsit de griji. Orhideea Spa este un centru spa in Bucuresti care faciliteaza tranzitia de la obiceiurile nocive la ce viguroase, iar terapiile pe care le pune la dispozitie restructureaza corpul si ii intensifica starea generala de bine.

Beneficiile unor terapii spa in Bucuresti

Talasoterapia provine din cuvantul grecesc thalassos, adica mare. Ceea ce inseamna ca este utilizarea terapeutica a apei de mare pentru a trata diferite boli. Cercetarile arata ca oligoelementele de magneziu, potasiu, sulfat de calciu si sodiu, gasite in apa de mare, sunt absorbite in piele si ofera beneficii medicale celor ce le utilizeaza.

Apa de mare, algele marine si nisipul sunt ingrediente cheie ale talasoterapiei. Randamentul apei sarate a fost dovedit de-a lungul a sute de ani. Baile cu namol, dusurile subacvatice, hidromasajul, aromaterapia sunt folosite in talasoterapie pentru a revitaliza si a imbunatati circulatia organismului.

Printre afectiunile pe care le poate vindeca un tratament spa in Bucuresti, se numara hipertensiunea arteriala, arterioscleroza, astmul bronsic, atrofia musculara, artrita reumatica, scaderea in greutate, tonifierea postnatala, problemele de spate, retentia de apa, chiar si depresia impreuna cu tulburarile de somn.

Cateva tipuri de terapii spa

  • Ionizare – in acest caz, apa de mare este ionizata cu ioni negativi si este apoi inhalata sau pulverizata. Reprezinta o metoda minunata pentru cei care sufera de probleme ale tractului respirator superior.
  • Hidromasaj – acest masaj este efectuat in interiorul apei, intr-o cada sau piscina.
  • Balneoterapie – masaje subacvatice unde sunt folosite jeturi de apa.
  • Vinoterapie – o combinatie de apa de izvoare termale, elemente din vin si extracte de struguri ce sunt amestecate cu alge marine sau namol. Aceasta metoda ajuta la intarirea vaselor de sange incurajeaza circulatia.
  • Balneoterapie bazata pe alge marine – tratamente cu namol sau alge care utilizeaza apa de mare si din izvoare termale. Acest lucru imbunatateste enorm circulatia.

Sesiuni de masaj la un centru Spa in Bucuresti

Masajul este o metoda veche, folosita de secole pentru a trata durerile, ranile si bolile. Intr-un masaj, este aplicata o presiune structurata sau nestructurata, iar aceasta actiune este efectuata cu ajutorul mainilor, al picioarelor sau cu ajutor altor obiecte. In general, oamenii merg la o sesiune de masaj pentru a se relaxa, insa benefice si pentru managementul durerii si cel al stresului.

Povestea aventurii tale ce are ca destinatie finala echilibrul dintre minte, trup si spirit incepe la Orhideea Spa. Experienta completa de relaxare prin intermediul unor terapii spa in Bucuresti este motivul dupa care se ghideaza profesionistii acestui centru. Ei pun in valoare tot ce au mai bun pentru ca tu sa ai parte de cele mai placute ore petrecute aici. Iar senzatia de dupa provoaca dependenta, deci cu siguranta te vei intoarce iar si iar pentru a o retrai.

Be the first to comment on "Orhideea Spa – Centru spa in Bucuresti de relaxare si purificare a trupului si mintii"

Leave a comment