Pachete promotionale de iarna in tratamentul prin radiofrecventa

radiofrecventa
radiofrecventa

Profita de perioada cea mai prielnica pentru a obtine rezultate satisfacatoare de remodelare corporala in tratamentele prin radio frecventa. Ai pachete promotionale incepanad de la 20 de lei pe sedinta. Si poti incerca implicit radiofrecventa faciala care iti va hrani si reda elasticitatea pielii pe care frigul din acesta perioada le distruge.

Actiunea unui tratament de radiofrecventa asupra pielii uscate:

In termeni simplii, radiofrecventa actioneaza exact ca un corset. Ajuta atat la strangerea tesuturilor musculare, cat si a celor grase. Cu alte cuvinte, este vorba despre o contractie. Gratie acesteia, straturile de grasime sunt remodelate in profunzime, de la interior spre exterior.

radiofrecventa

Tratamentul propriu-zis consta in aplicarea unor unde de radiofrecventa. Acestea genereaza un efect de usoara incalzire, cu o temperatura cuprinsa intre 38 si 41 grade Celsius. Astfel, stratul dermic incepe sa se incalzeasca, sporind crearea unui nou strat de colagen. Acest lucru inseamna ca incalzirea se face la nivel local. Si are ca efect o contractie iminenta a fibrei de colagen.

De altfel, mai are rol si de stimulare a metabolismului fibroblastelor, ceea ce presupune in mod clar atat regenerarea depozitelor de colagen, cat si a celor de elastina. In urma acestui proces, cele doua elemente mentionate anterior ajuta la recapatarea fermitatii si a elasticitatii pielii. Astfel, in felul acesta, se asigura aspectul sanatos si intinerit al pielii cu un efect ce aduce rezultate imediate care dureaza mult timp de la efectuarea tratamentului de radiofrecventa.


Beneficii uzuale in tratamentul prin radiofrecventa

  • Dupa cum, probabil bine stiti, prin efectuarea unui tratament de radiofrecventa se poate ajunge ;
  • Este esential in vederea tratarii oricarui tip de celulita. Si ofera rezultate extrem de favorabile chiar si in cazul formei de celulita aflata in stadiul 3 sau 4;
  • Chiar si grasimea localizata este topita si eliminata rapid si usor;
  • Fiind un tratament ce vizeaza atat remodelarea corporala, cat si tonifierea, actiunea prin care se remarca acest tratament fata de altele se face prin stimularea in ceea ce priveste productia de colagen, eliminand fara indoiala flaciditatea;
  • Si, nu in ultimul rand, tratamentul prin radiofrecventa poate folosit ca efect de diminuare al vergeturilor inestetice de pe corp.

Be the first to comment on "Pachete promotionale de iarna in tratamentul prin radiofrecventa"

Leave a comment