Palatul Noblesse – ambientul perfect pentru evenimente, vernisaje si expozitii in Bucuresti

De multa vreme Bucurestiul avea nevoie de o locatie in care sa se poata desfasura evenimente culturale, mondene, exclusiviste sau corporate. In prezent, un astfel de centru de arta si evenimente exista si este indragit de toti iubitorii de frumos: se prezinta sub denumirea Palatul Noblesse.
Cladirea Palatului Noblesse dateaza din 1881, fiind complet restaurata, consolidata, amenajata si data in folosinta din iunie 2014. Desi a trecut prin diferite perioade si stadii, de la cel de resedinta pana la cel de Cerc al Pionierilor (perioada comunista), cladirea a rezistat si si-a pastrat farmecul.

www.palatulnoblesse.ro

www.palatulnoblesse.ro

Reamenajarea si consolidarea cladirii a avut loc atat la interior cat si la exterior, in prezent cladirea de pe strada Sfintilor nr. 7 impresionand prin grandoare, fast, eleganta si rafinament.

Palatul Noblesse este caracterizat de un ambient unic, de impletirea armonioasa a artei si designului interior, pentru a crea astfel cadrul ideal pentru evenimente deosebite si diverse.

Palatul Noblesse – locul ideal pentru vernisaje, concerte, serate si expozitii Bucuresti

            Prin imbinarea armonioasa a clasicului si modernului, prin impletirea stilurilor diverse, de la eclectic la vintage-industrial, de la neoclasic la minimalist, Palatul Noblesse reuseste sa gazduiasca cu succes evenimente din cele mai diferite.

Indiferent daca este vorba despre expozitii Bucuresti, in cadrul carora artisti consacrati sau aflati la inceputul carierei aleg sa isi expuna operele, ori daca este vorba de lansari de produse, de cine si petreceri corporate, conferinte sau cursuri, Palatul Noblesse dispune de spatiu suficient si de un cadru ideal.

Suprafata utila a cladirii dispusa pe 4 etaje este de peste 1200 metri patrati. Numarul camerelor palatului este de 40, acestea oferind posibilitatea organizarii evenimentelor diverse. Dupa cum se arata si in prezentarea de pe website-ul oficial www.palatulnoblesse.ro , o persoana s-ar descurca destul de greu fara ajutorul unui ghid care sa ii faca un tur complet al cladirii.

Seratele Mon Amour, petrecerile exclusiviste sau corporate, conferintele si intalnirile de afaceri nu si-ar putea gasi un loc mai potrivit de desfasurare. Palatul Noblesse poate sa gazduiasca de asemenea si petreceri private, intr-un cadru intim si restrans, care pune in valoare frumusetea secolului XIX a Bucurestiului, chiar in centrul capitalei.

Departe de tumultul si agitatia vietii bucurestene, in cadrul Palatului Noblesse fiecare oaspete isi regaseste linistea, relaxarea si confortul cautat. Fiecare dintre evenimentele gazduite sunt tratate la Palat cu maximum de atentie, totul fiind conceput pentru satisfactia participantilor. De la designuri originale pana la servicii complete de servire si divertisment, de la meniuri concepute de catre maestri bucatari pana la un ambient ce transpune oaspetii in lumea feerica a secolului XIX, Palatul Noblesse reuseste sa impresioneze de fiecare data.

Daca ceea ce va doriti este organizarea unui eveniment cu totul special, fie ca este vorba despre mediul business, cel al artelor sau o petrecere privata, reprezentantii Palatului Noblesse va stau la dispozitie. Pentru a-i contacta, nu trebuie decat sa accesati pagina de contact din cadrul website-ului www.palatulnoblesse.ro.

Be the first to comment on "Palatul Noblesse – ambientul perfect pentru evenimente, vernisaje si expozitii in Bucuresti"

Leave a comment