Pentru ce se recomanda tratamentul cu reflexoterapie

reflexoterapie
reflexoterapie

Ce zici de sedintele de reflexoterapie?

Principiul de baza al tratamentului cu reflexoterapie este simplu: fiecare organ corespunde unui punct reflex din corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctele sau reflexele sale de acupunctura vor indica o problema – toxinele sunt depuse in zona, care pot fi indepartate prin masaj. Circulatia sangelui va reveni la normal, iar organele afectate vor fi din nou sanatoase. Punctul de reflexie este cel mai bine definit pe maini si picioare.

Este benefica pentru detoxifierea organismului!

Tratamentul propriu-zis include o sesiune de masaj pentru zona cu probleme. Specialistul in reflexoterapie va folosi degetele cu rezistenta medie sau mare pentru a apasa pe puntea dureroasa pentru a promova dizolvarea depozitelor de toxine, circulatia sangelui si oxigenarea tesuturilor. Efectul trebuie transmis corpului corespunzator acelui punct. Pe langa durerea locala uneori insuportabila, veti simti si cristalele de nisip topindu-se sub degetele terapeutului.
reflexoterapie
Deoarece tratamentul cu reflexoterapie functioneaza ca o dieta de detoxifiere, este posibil sa aveti efecte secundare, cum ar fi dureri de cap, ameteli si, uneori, greata sau lipsa de energie. Desi este neplacut in timpul procesului de tratament, tratamentul cu reflexoterapie s-a dovedit a fi benefica. Durata tratamentului depinde de numarul de afectiuni si de severitatea acestora.

Ce ne recomanda specialistii

Masati punctele reflexe cateva minute pana cand durerea locala si granulatia de sub piele dispar. Aceste actiuni imbunatatesc circulatia sangelui si a limfelor si chiar normalizeaza functia organelor corespunzatoare punctelor de masaj prin reflexe.

Se recomanda efectuarea tratamentului de 2-3 ori pe saptamana si consumarea a 500 ml in timpul masajului. Apa simpla sau ceaiul sut recomandate zilnic.

Ai acum sedinte de reflexoterapie in cadrul unor pachete cu oferte la pret accesibil numai la clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti! Mergi si tu la sedintele de detoxifiere si ai grija de sanatatea ta!

Be the first to comment on "Pentru ce se recomanda tratamentul cu reflexoterapie"

Leave a comment