Pesticid-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net – Erbicid total – Metode eficiente de combatere a buruienilor si sporire continua a productiei agricole

Cresterea productiei agricole nu se bazeaza doar pe factori naturali favorabili, ci si pe utilizarea tot mai intensa a erbicidelor – substante chimice cu rol de combatere a buruienilor.

Produsele pe baza de erbicid total contribuie la cresterea productivitatii agricole si reduc necesarul de forta de munca necesara pentru eliminarea plantelor nedorite.
Magazinul online Pesticide-AZ.ro va pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse, printre care si cele din gama erbicid total, o substanta speciala ce se poate aplica atat in locuri necultivate, cat si in plantatii viticole, pepiniere, livezi etc.

Aplicabilitatea produselor pe baza de erbicid total — Recomandari ale Fermierului de la Pesticide-AZ.ro
Aplicarea produselor pe baza de erbicid total implica activitati simple cu rezultate complexe, care trebuie sa se desfasoare conform unui plan bine organizat, respectandu-se urmatoarele reguli si principii de utilizare:
Intocmirea unui program stabil de aplicare a erbicidului — Se analizeaza toate aspectele precum: rotatia culturilor, tipul de ingrasamant folosit, tipul de sol, gradul de infestare cu buruieni etc.;
—Pregatirea terenului — Solul trebuie sa fie maruntit si sa nu prezinte denivelari;
—Calcularea dozei corecte de erbicid — Se tine cont de suprafata terenului, concentratia erbicidului, faza de vegetatie in care se afla plantele etc.;
—Alegerea echipamentului de aplicare a erbicidului total — Tipul de pulverizare, debitul si uniformitatea de distributie a erbicidului sunt foarte importante;
—Respectarea cerintelor specifice pentru legumicultura, pomicultura si viticultura.


Erbicid total — Cum scapi de buruieni fara eforturi?
Erbicidele neselective sau totale isi manifesta actiunea fito-toxica asupra plantelor nedorite din culturi, parcuri, cai ferate, plantatii viticole si pomicole si elimina atat buruienile si frunza lata, cat si cele cu frunza ingusta.
Majoritatea produselor pe baza de erbicid total se aplica pe buruiana de 10-15 cm, atunci cand substanta chimica ajunge cu usurinta la sistemul radicular. In functie de gradul de infestare cu buruieni, erbicidarea se va face de cel mult 3 ori.

Masuri de protectia muncii—Pesticide-AZ.ro promoveaza siguranta plantelor agricole
Pentru a putea folosi produsul in siguranta, este important sa cititi toate recomandarile producatorului de pe ambalajul produsului.
De asemenea, orice erbicid total se aplica numai cu echipament de protectie adecvat. Dupa terminarea erbicidarii, mainile si fata trebuie spalate cu apa si sapun, igienizarea fiind aspecte foarte importante.
Substantele erbicide trebuie depozitate in locuri sigure, la care sa nu aiba acces copii sau persoanele bolnave.


De ce sa alegeti erbicid total oferit de magazinul online Pesticide-AZ.ro?
Combaterea chimica a buruienilor este cea mai eficienta metoda de a obtine productii agricole bogate, insa doar atunci cand sunt utilizate produse corespunzatoare, care sa respecte mediul inconjurator si au o actiune garantata.
Pesticide-AZ.ro este principalul partener pentru o gama completa de erbicide, printre care si erbicid total, o solutie excelenta de eliminare completa a vegetatiei nedorite.
Toate produsele sunt economice, au o actiune sporita chiar de la prima aplicare si respecta toate normele aflate in vigoare.

Pentru mai multe detalii si comenzi, accesati www.pesticide-az.ro

Apelati la numerele de telefon 0250 77 25 66 sau 0726 214 441 pentru a beneficia de serviciul de consultanta si pentru informatii care sa va ajute in procesul de recoltare a culturilor agricole.

Be the first to comment on "Pesticid-Az.ro – Cei mai ieftini de pe net – Erbicid total – Metode eficiente de combatere a buruienilor si sporire continua a productiei agricole"

Leave a comment