Picturi pe numere panza – concentrare si vindecare

picturi pe numere panza - Acuarello

Pictura este un mod prin care oamenii isi pot exprima atat sentimentele, cat si creativitatea, pot sa dea frau liber imaginatiei si se pot detasa de evenimentele si gandurile negative. Avand in vedere ca pentru fiecare persoana o zi poate fi incarcata atat cu evenimente placute, cat si unele mai putin placute, dar totodata, si cu un cumul de stres, la sfarsitul zilei, relaxarea este cea mai importanta metoda de a ne detasa de toate acestea. De obicei, unii inteleg relaxarea printr-o plimbare, printr-o iesire cu prietenii, iar altii o inteleg prin desfasurarea unor activitati menite sa ii scoata din sfera in care traiesc pe tot parcursul zilei si sa ii introduca intr-una de liniste si mister. 

Pe de alta parte, desi dorinta exista, multi evita sa aiba astfel de activitati, si anume, activitati ce implica pictura, asta deoarece simt ca nu sunt suficient de talentati. Exista o vorba veche care spune “cu talentul te nasti”, fapt ce este adevarat, dar de multe ori acesta se mai si construieste, sau poate ca exista undeva acolo, dar trebui descoperit, fructificat si totodata, necesita imbunatatiri. Asadar, ideea celor de la Acuarello, de a comercializa picturi pe numere panza, este una geniala, intrucat cu ajutorul acesor panze fiecare dintre noi poate deveni un mic artist, dar pe de alta parte putem sa fructificam micile talente ce se ascund in fiecare dintre noi. 

Totodata, asa cum bine stim, pictura este o arta sacra prin care ne putem regasi, ne putem concentra asupra personalitatii noastre si asupra viziunii pe care o avem in legatura cu anumite trairi, peisaje, emotii, lucruri ce ne inconjoara, orase sau tot felul de idei. Spre exemplu, pentru un iubitor al naturii, sa picteze o casa din pustiul muntilor Alpi, sau coasta unui ocean la apus, sunt imagini care ii vor trezi emotii si il vor face sa simta ca traieste acolo, cel putin atat cat isi ocupa timpul cu pictura unui astfel de loc magic. 

Cata relaxare ne aduc aceste picturi pe numere panza?

Fara doar si poate, insasi ideea de a achizitiona si folosi picturi pe numere panza este relaxanta si ne face sa fim entuziasmati, iar asta deoarece pictura este o activitate ce, prin definitie, are menirea de a ne face sa fim relaxati si linistiti. Cum ne aduce aceasta activitate relaxare este usor sa ne dam seama, iar asta deoarece prin simplul fapt ca ne asezam in fata unei planse goale, care dupa cateva ore de munca devine o capodopera, prin intermediul concentrarii si al dedicarii, cu siguranta aceasta actiune reprezinta un mod de a ne linisti sufletul si mintea. 

Cateva ore, cu pensonul in mana si cu gandul la ceea ce dorim sa asternem pe plansa din fata, sunt un adevarat medicament pentru zilele grele, incarcate cu stres. Fapt dovedit si de catre specialisti, orele pe care le petrecem pictand sunt cu adevarat benefice pentru sanatatea noastra mentala, implicarea noastra in astfel de activitati ajutandu-ne sa ne relaxam si sa ne detasam, sa patrundem intr-o lume linistita, in care suntem doar noi, panza, pensonul si culorile. 

Be the first to comment on "Picturi pe numere panza – concentrare si vindecare"

Leave a comment