Piese nelipsite dintr-un mobilier tineret

mobilier tineret

Principalele cerinte pentru mobilierul de tineret sunt buna compartimentare a dulapurilor si eficientizarea tuturor spatiilor disponibile pentru depozitare. De regula, tinerii au foarte multe lucruri de care nu se pot debarasa, iar pentru ca acestea sa-si gaseasca locul potrivit este necesar un mobilier tineret adaptat acestor nevoi. Producatorii de mobila au raspuns prompt acestor cerinte si au identificat care sunt piesele de mobilier elementare in cadrul unui astfel de dormitor.

  1. Marea majoritate a tinerilor opteaza pentru paturile inalte, cu placaj tapitat, de mari dimensiuni in zona capului. Pe langa faptul ca aceasta varianta de pat este la moda, ofera si un confort sporit pentru momentele de dinainte de somn si are si un aspect deosebit de placut. Fiind elementul central din dormitorul unei persoane, patul trebuie sa fie in deplina armonie cu decorul si sa puna in evidenta camera.
  2. Locurile pentru depozitarea obiectelor personale sunt foarte importante. Tinerii tin sa aiba cate un mic spatiu destinat fiecarui articol vestimentar. Astfel, isi pot organiza mult mai usor lucrurile si vor ajunge intr-un timp mult mai scurt la ele. Sertarele sau etajerele suspendate sunt obiecte des intalnite in mobilierul pentru tineret. Pe de o parte pot oferi spatii de depozitare, iar pe de alta parte sunt prilejul potrivit pentru a crea spatii speciale pentru obiectele decorative atat de indragite de tineri.
  3. Dulapurile sunt o alta piesa de rezistenta din dormitoarele tinerilor. Dimensiunile dulapurilor sunt impresionante, iesind in evidenta imediat dupa ce ati pasit pragul camerei. Alaturi de pat ele se bucura de atentia si importanta acordata de proprietari sau de vizitatori. Daca in cazul etajerelor se pot face anumite derogari de la cerintele exigente, in cazul dulapurilor, tinerii pun mare accent pe compartimentare si eficienta.
  4. Pentru a crea o continuitate intre elemente, clientii aleg noptiere din acelasi set cu patul sau care sa se imbine la perfectie cu piesele de mobilier si patul.

Nuantele vii pentru mobilier tineret

Din ce in ce mai multi tineri se adapteaza noilor trenduri in materie de home&deco. Dormitoarele viu colorate sunt prin excelenta o dorinta a fiecarui tanar sau chiar a adultilor. Un mobilier tineret de bun gust nu trebuie sa fie limitat in ceea ce priveste nuantele alese, deci va puteti lasa creativitatea sa aleaga pentru dumneavoastra.

Este drept, insa, faptul ca veti avea mai mult de muncit in cazul unei astfel de alegeri. Potrivirea unor nuante vii in cadrul dormitorului trebuie sa fie facuta la perfectie si in functie de cateva legaturi intre piesele de mobilier. Puteti opta pentru o tapiterie mai aparte pentru pat de aceeasi nuanta si acelasi material precum draperiile sau covorul.

Este foarte relevant ca, in special, in alegerea nuantelor vii pe care doriti sa le asortati cu alte elemente decorative din camera, sa aveti in vedere materialele. Potrivirea dintre materiale este la fel de importanta precum potrivirea nuantelor. Daca optati pentru o stofa de tip catifea pentru a imbraca cadrul patului, alegeti un model similar de stofa si pentru draperii.

Be the first to comment on "Piese nelipsite dintr-un mobilier tineret"

Leave a comment