Plasa de gard – acum la preturi accesibile si calitate superioara

plasa de gard
plasa de gard

Vezi detaliile despre plasa de gard

Fiecare gradina, gradina de flori, copaci de fructe sau plantatie de arbust are nevoie de un gard de protectie. Majoritatii plantelor le place lumina, deci, din acest punct de vedere, se recomanda utilizarea gardurilor din plasa de sarma plasa de gard pentru a obtine cea mai buna dezvoltare.

Noile livezi sau plantatii sunt imprejmuite de nevoia de a proteja culturile nou plantate de posibilii invadatori si, in acelasi timp, sa respecte conditiile impuse de cei care obtin fonduri europene si fonduri pentru a obtine astfel de plantatii. In continuare, voi introduce o modalitate ieftina si durabila de a construi acest tip de gard. Iata detaliile despre un material des cautat – plasa de gard.

Stii cum se monteaza o astfel de imprejmuire?

Inainte de a incepe, trebuie sa aduni tot ce ai nevoie. Pentru o plasa de gard de protectie simpla, aveti nevoie de urmatoarele materiale: tije de sustinere, plasa de sarma metalica denumita plasa de gard, plasa de sarma ghimpata, utilizate pentru fixarea, intinderea si legarea firelor si a materialelor auxiliare (ciment, pietris, intinzator de sarma). Ca pilon de sprijin, va recomand sa utilizati stalpi de beton. Aceasta este o solutie ieftina, durabila si care nu necesita intretinere ulterioara. O solutie mai atractiva este de a gasi stalpi speciali in depozitul de profiluri sau stalpi din tuburi metalice, taiati-i la dimensiunea necesara si apoi amorsati si vopsiti acesti stalpi.
plasa de gard
Optional, dupa instalarea capacului de plasa, o plasa de sarma ghimpata zincata poate fi instalata deasupra plasei de sarma pentru a oferi o protectie suplimentara, cu conditia ca stalpul sa ne permita acest lucru. Avantajul acestor tipuri de garduri este ca reteaua de sarma tesuta poate fi instalata cu usurinta pe teren inclinat sau neuniform, obtinand astfel un gard cu aspect continuu, cu o buna rezistenta si durabilitate, comparativ cu costul sau Reduceti orice alte variante posibile.

Unde gasim un material calitativ?

Daca esti in cautare materialelor de constructie accesibile si de calitate inalta ai nimerit unde trebuie! Intra acum pe mesterumanole.ro si profita de oferte!

Be the first to comment on "Plasa de gard – acum la preturi accesibile si calitate superioara"

Leave a comment