Polistiren extrudat versus expandat – comparatie eficienta

polistiren extrudat
polistiren extrudat

Unul din competitorii de pe piata al polistirenului extrudat este cel expandat. Desi ambele se aseamana, polistirenul extrudat are anumite diferente care il fac mai potrivit in cadrul anumitor proiecte de constructii. Este bine sa cunoasteti intotdeauna avantajele si dezavantajele proiectelor de constructii cu care va doriti sa lucrati pentru a va fi mai usor sa luati o decizie atunci cand incepeti un nou proiect. In orice caz, acest tip de polistiren este ideal pentru izolare, iar prin achizitionarea acestuia nu veti regreta. Este un material cu o vechime mare pe piata, lucru care poate atesta calitatea acestui material.

De ce sa alegeti polistirenul extrudat?

Cea mai importanta calitatea a polistirenului extrudat este faptul ca rezista foarte bine la trecerile repetate de la umezeala la lipsa acesteia. De asemenea, este cunoscut si drept un material foarte dur, cu o durata mare de viata. Astfel ca prin alegerea acestui material veti sti ca ati facut o investitie pentru proiectul dumneavoastra. Mai poate fi notata si elasticitatea sporita. O mare diferenta intre cele doua tipuri de polistiren este faptul ca cel extrudat are o structura celulara incisa. Astfel trebuie sa luati la cunostinta faptul ca nu va lasa deloc suprafetele pe care este montat sa respire.

Ce caracteristici se intalnesc la polistirenul extrudat?

Pe langa proprietatiile descrise anterior, polistirenul extrudat mai are si alte proprietatii pe care le puteti lua in considerare atunci cand va ganditi sa achizitionati acest material.

Spre exemplu, este bine de stiut ca acest material se gaseste intr-o gama larga de dimensiuni, astfel putand sa se foloseasca in mai multe proiecte.

polistiren extrudat

De asemenea, este foarte usor de transportat si montat un astfel de materia, putand fi folosit chiar si de cei care nu au o prea mare experienta in domeniul constructiilor.

Este ideal de folosit in cadrul izolarii podelelor, datorita caracteristicilor anterior mentionate.

Se mai poate nota si faptul ca se poate expune la soare sau la actiuni mecanice, care rezista fara nicio problema la acestea.

Aveti posibilitatea de a achizitiona polistirenul extrudat chiar acum de pe site-ul www.mesterumanole.ro

Polistirenul extrudat oferit de catre Mesteru Manole este de cea mai buna calitate si poate garanta succesul oricarui proiect de constructii in care este folosit. Pe site-ul www.mesterumanole.ro ai o mare varietate de polistiren extrudat din care sa alegi, astfel ca in functie de propriile preferinte, ai mai multe optiuni. Materialele oferite de Mesteru Manole se ridica mereu asteptarilor, fiind mereu calitative si respectand raportul calitate-pret. Echipa Mesteru Manole este aici pentru tine in caz ca intampini vreo problema!

Be the first to comment on "Polistiren extrudat versus expandat – comparatie eficienta"

Leave a comment