Pregateste-te pentru sezonul cald cu sedinte de reflexoterapie

reflexoterapie
reflexoterapie

Ce trebuie sa stii despre reflexoterapie

Principiul masajului de reflexoterapie se explica foarte simplu. Intr-adevar, toata lumea stie ca fiecare organ din intregul corp corespunde unui anumit punct de reflexie asupra corpului. Atunci cand unul dintre aceste organe este afectat de o anumita boala, acest lucru va reflecta problema prin reflexie, cu alte cuvinte, anumite tipuri de toxine sunt depuse in zona si numai masajul poate distruge si elimina aceasta toxina.

Prin urmare, dupa acest proces de masaj, circulatia sangelui va reveni la normal. De asemenea, organele afectate vor redeveni sanatoase. Aceasta procedura este cunoscuta si pentru efectele benefice la nivelul remodelarii corporale.

Poti sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti

Cand stilul tau de viata incepe sa creasca aportul de alimente, acesta se datoreaza de obicei stresului. Trebuie sa stiti ca sistemul digestiv este foarte receptiv la orice schimbari bruste ale sistemului nervos.
reflexoterapie
Orice impuls nervos se reflecta de obicei in secretiile anormale ale stomacului. Lichidul poate provoca foame falsa. Detalii amanuntite aici: http://www.fysiogand.ro/reflexoterapie/

Pentru persoanele cu boli omoloage sau tiroidiene, este recomandat sa aveti un masaj la nivelul intregului orgnism, masaj ce-l gasim sub denumirea de reflexoterapie. De ce? Deoarece activeaza centrul corespunzator, dar trebuie sa stii si ca nu poate inlocui terapia hormonala recomandata pentru tine.

Reactii adverse ale reflexoterapiei

De asemenea, este foarte posibil sa experimentati unele reactii adverse in timpul tratamentului. Unii pacienti pot prezenta ameteli, greata sau oboseala, febra sau eruptii cutanate.

Asa cum am mai spus, nici macar nu trebuie sa va faceti griji. Toate aceste manifestari si reactii sunt complet normale in timpul acestui proces, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Drenajul limfatic paralel poate finaliza perfect acest proces.

Sanatatea ta merita efortul tau total!

Be the first to comment on "Pregateste-te pentru sezonul cald cu sedinte de reflexoterapie"

Leave a comment