Premieră la Teatrul Arte dell’Anima – spectacolul ‘MILK ON FIRE’ de Radu Pocovnicu

În data de 11 decembrie, de la orele 19:00 va avea loc avanpremiera spectacolului ‘Milk on fire’ scris si regizat de Radu Pocovnicu, iar în data de 12 decembrie, premiera. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lintă, Mia Crisan si Ana-Maria Irimia.

Patru femei se lasă antrenate într-o dispută pro/contra alăptatului în public. Aparent, argumentele si contra-argumentele vor lămuri problema, sau măcar vor conduce către victoria ratiunii. Însă, pe Internet (acolo unde are loc evenimentul), orice dezbatere care suscită opinii contrare conduce, ireversibil, la ură. Realitatea devine doar o proiectie, iar interlocutorul — un nume. Argumentele nu mai functionează, sunt doar mijloacele unei pozitionări ideologice si a unui maniheism clasic: Bine/Rău, Pro/Contra etc.

Vino si tu în datele de 11, 12 si 16 decembrie, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D pentru a lua parte la cea mai controversată dezbatere a secolului XXI!

Distributie: Crina Lintă, Lorena Luchian, Mia Crisan si Ana-Maria Irimia
Regie si text: Radu Pocovnicu
Scenografie: Ruxandra Manolovici
Coregrafie: Alina Iacov
Durată: 1h
Productie: Teatrul Arte dell’Anima
Pret bilet: 35 lei
Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucuresti, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro

Biletele sunt disponibile în reteaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/milk-on-fire-910?af=41 si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima. PUSLAMAUA DE LA ETAJUL 13
O simbioză artistică de onoare, dramaturg-actor-regizor!

PUSLAMAUA DE LA ETAJUL 13 de Mircea M. Ionescu, jucată de actrita româno-canadiană Claudia Motea, în regia lui Vlad Stănescu de la Teatrul National Bucuresti, deschide o nouă perspectivă explozivă în această stagiune teatrală, 2017-2018, atât în România cât si în Diaspora.

Personaj simbol al Tineretului zilelor noastre, ‘Puslamaua’, este o pustoaică de 15 ani percepută de societate ca fiind ‘si bună si rea si nebună’ care transmite, prin rolul compozitional de exceptie al actritei Claudia Motea, un mesaj pozitiv, potrivit căruia oamenii să nu mai trăiască, în continuare, ‘cu frâna de suflet trasă’.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu dăruieste scenei un text de o mare valoare umană cu un dezinvolt curaj si rafinament metaforic, pe care actrita Claudia Motea îl fructifică, excelent, prin talentul ei care a consacrat-o, sensibilizând la modul cel mai profund inima spectatorului.

În deplină simbioză cu textul este muzica scrisă de Dennis Dreith, compozitor american care a semnat coloana sonoră la filme celebre, precum Jurrasic Park, Brave Heart si sunetul asigurat de Alexandru Rădulescu, inginer electroacustic la Teatrul National Bucuresti.

Iată o piesă, aflată la cea de-a unsprezecea montare a ei, pentru toate vârstele, cu mult râs si lacrimă, care pledează pentru frumusetea sufletului uman si trage un semnal de alarmă asupra vietii societătii actuale în care trăim!

Claudia Motea a fost remarcată datorită talentului său actoricesc, dar si pentru cel de dramaturg/scenarist, în tară, precum si în străinătate, obtinând mai multe premii si distinctii din partea unor institutii de prestigiu. The Theatre Film Festival London Canada i-a acordat titlurile de Best Actress, Best Original Script, Best Audience Award si o nominalizare Brickenden Award. În anul 2015 a primit Premiul de Excelentă în cadrul Galei Celebritătilor, iar în 2016 a fost aleasă Femeia Anului la Gala Femei de Succes. În prezent este director artistic al Teatrului ‘NOSTRUM’, afiliat Uniunii Ziaristilor Profesionisti din România si presedinte al Departamentului Artele Spectacolelor al Uniunii Artistitor Plastici.

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucuresti, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro

Biletele sunt disponibile în reteaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/puslamaua-de-la-etajul-13-909?af=41 si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Be the first to comment on "Premieră la Teatrul Arte dell’Anima – spectacolul ‘MILK ON FIRE’ de Radu Pocovnicu"

Leave a comment