Preturi atractive pentru test antigen rapid la clinicile SYNLAB din tara

Ne aflăm în contextul unei epidemii care ne poate afecta pe fiecare dintre noi în mod egal. Așadar, dacă nu te simți bine, fii atent și fă niște teste antigene rapide. Ai grijă de cei din jur și testează-te! Vino la Centrele de recoltare Synlab pentru rezultate precise și rapide.

Test antigen – Pret promotional

Preia conducerea în obținerea unor teste antigen preventive rapide!

Scopul acestor teste rapide de antigen este de a determina dacă aveți virusul Covid-19 în organism. Având în vedere mediul pandemic în care ne aflăm, este important să limităm răspândirea virusului la alții și este important să ne izolam și să contactăm personalul medical dacă simțim că avem simptome.
test antigen pret
Acum la SYNLAB veți găsi reduceri mari la serviciile de teste antigen – pret promotional

Aceste teste rapide de antigen sunt foarte eficiente și sunt cele mai frecvent utilizate metode pentru identificarea virusului. Prin urmare, acest test antigen – pret promotional, folosește o tehnică de identificare calitativă a antigenelor SARS-CoV-2 la persoanele suspectate de a fi infectate cu Covid. Este important să faceți acest lucru în primele 7 zile după primele simptome și contactul cu o altă persoană infectată.

Ce ai face dacă rezultatul ar fi pozitiv?

Se recolteaza secretiile nazale pentru prelevare, iar rezultatele pot fi obtinute rapid, iar rezultatele pot fi obtinute in aproximativ 15 minute. Dacă rezultatul este pozitiv, înseamnă că antigenele virale sunt prezenți în organism. Cu toate acestea, aceste teste antigen – pret redus,  nu exclud alte infecții sau bacterii. Să facem testarea antigenului – SYNLAB își poate permite.

Un rezultat negativ înseamnă că virusul nu a fost detectat în momentul testării, dar nu înseamnă că pacientul nu ar trebui să continue să se protejeze.

Programează-ți propria recoltă! Test antigen rapid – Scădere de preț în această lună

După cum am menționat, acesta este un moment dificil pentru noi toți din punct de vedere medical, ceea ce înseamnă că trebuie să ne concentrăm mai mult pe îngrijirea personală.

Pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă recomandă un test antigen rapid la primul simptom. Aranjați recolta la unul dintre centrele Synlab. Vino la noi pentru test antigen rapid – prețuri atractive.

Be the first to comment on "Preturi atractive pentru test antigen rapid la clinicile SYNLAB din tara"

Leave a comment