Primul mesaj publicat de Demi Lovato, după ce a fost spitalizată de urgenţă: Este ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi cu care nu am terminat

Cântăreaţa pop americană Demi Lovato, care a fost spitalizată de urgenţă, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, le-a scris fanilor într-un mesaj că nu a depăşit problema dependenţei de substanţe interzise, dar că lupta nu s-a încheiat, potrivit foxnews.com.

Într-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, primul de la spitalizarea sa, artista a mulţumit lui Dumnezeu „că este în viaţă”.

„Întotdeauna am fost transparentă în ceea ce priveşte parcursul meu cu dependenţa. Ceea ce am învăţat este că această boală nu este ceva ce dispare sau păleşte cu timpul. Este ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi cu care nu am terminat”, a scris Lovato în mesajul său.

Cântăreaţa a mulţumit familiei şi echipei de medici de la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, care au avut grijă de ea.

Demi Lovato a fost spitalizată pe 24 iulie. În ziua următoare, site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato era lipsită de cunoştinţă şi că i se administra Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

De asemenea, revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spunea că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum scrisese iniţial tmz.com.

Tot site-ul tmz.com a citat surse care au spus că Demi a refuzat să indice ce droguri a luat, în timp ce surse din poliţie au declarat că nu se va deschide nicio anchetă, pentru că nu au fost descoperite astfel de substanţe în locuinţa cântăreţei.

Foarte multe vedete şi-au exprimat sprijinul pentru artistă pe platforma de micro-blogging Twitter, printre acestea numărându-se Missy Elliott, Ariana Grande, Brad Paisley, Kesha, Bebe Rexha, Meghan Trainor, Maren Morris, Kehlani şi grupul Clean Bandit, care a lansat single-ul „Solo” în colaborare cu Lovato.

Fost star Disney, Lovato a făcut public faptul că a suferit de dependenţe de diverse substanţe, printre care alcool şi droguri, de depresie şi de tulburări de alimentaţie şi că s-a automutilat. Într-un documentar din 2012, „Demi Lovato: Stay Strong”, aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

Însă, în urmă cu o lună, ea a lansat piesa „Sober”, în care sugera că a recidivat.

Într-un interviu din 2015 pentru revista Elle, Lovato a declarat că a vrut să se sinucidă încă de la vârsta de şapte ani, deşi părea o fetiţă veselă pe când juca în „Barney and Friends”, alături de Selena Gomez.

Lovato, a cărei carieră include şi un rol în serialul de succes „Glee”, dar şi unul de jurat în emisiunea concurs „The X Factor”, a părut în ultimii ani că şi-a revenit. Albumul său lansat în 2015, „Confident”, a fost nominalizat la premiile Grammy.

Artista militează pentru drepturile comunităţii gay, dar şi pentru controlul armelor de foc.

Be the first to comment on "Primul mesaj publicat de Demi Lovato, după ce a fost spitalizată de urgenţă: Este ceva ce trebuie să continuu să depăşesc şi cu care nu am terminat"

Leave a comment