Profita de reducerile de la cursurile de gatit de la DallesGO

DallesGO a reusit sa faca niste cursuri de gatit pentru absolut toti pasionatii de cooking unde vei avea parte de o calatorie fascinanta prin toate bucatariile planetei. Fiecare etapa a cursului de gatit inseamna o alta destinatie, o noua calatorie in care sa cunosti retete speciale si moduri de viata diferite.

cursuri cooking

In cele 3 luni ale cursului de gatit papilele tale gustative vor avea parte de extaz alaturi de asa zisul “Jamie Oliver” al Romaniei. Impreuna cu Marius Tudosiei vei face incursiuni in traditiile si in cultura popoarelor. Cursurile vor fi ca niste mici vacante virtuale din care vei invata ce, cum si m ai ales ce mananca oamenii de prin toata umea. Nicaieri nu vei experimennta noi gusturi, arome, ingrediente si texturi in afara de cursurile de gatit de la DallesGO.

„Vreau sa ne antrenam instinctele si sa le cizelam, sa ne educam comportamenul din bucatarie astfel incat sa scoatem tot ce-i mai bun din nou”, asta spune Marius Tudosiei, profesorul de la cursurile de cooking.

Marius este un bucatar autodidact, pe care curiozitatea pura l-a impins sa incerce mereu ingrediente noi, tehnici noi, retete noi, filosofii de gatit cu totul noi. Doar in ultimii patru experimentat peste 1000 de retete si din fiecare marturiseste ca a invatat ceva nou.
Practic la cursurile de gatit, vei afla cum fiecare etapa este o calatorie intr-una din bucatariile lumii. Vei gati bucate din Argentina, Mexic, Turcia, Thailanda, China, India, Grecia, Franta, Italia si, desigur, Romania. La fiecare intalnire la cursul de gatit, vei gati trei-pastru preparate complexe, vei testa ingrediente si mirodenii noi si vei afla particularitatile culturii respective din perspectiva gastronomica.

Daca doresti sa inveti lucruri noi in bucatarie si sa-ti dezvolti pasiunea, este foarte simplu sa participi la cursurile de gatit de la DallesGO. Pentru asta, trebuie sa intri pe site-ul www.dallesgo.ro si acolo o sa gasesti toate detaliile. De asemenea, poti suna si la numarul de telefon 0769 041 711, unde vei putea afla lucruri despre curs. Cursurile de gatit after work se vor desfasura in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2,

 

Save

Be the first to comment on "Profita de reducerile de la cursurile de gatit de la DallesGO"

Leave a comment